USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Світова зірка та луцька гостинність: шоу до відкриття готелю. ФОТО

18 Травня 2013 16:00
На честь відкриття готельно-розважального комплексу «Колобок» у Dj Cafe «Ring» та нічному клубі «Cube» влаштували гучну вечірку за участі шоумена Дяді Жори та європейської зірки Інуси Давуда, який прилетів у Луцьк з Німеччини. Музикант, каже, лишився задоволений українською гостинністю та затишком.

«Чому саме Інуса і Жора? Це, як виявилось і як передбачалось, - потужна суміш артистів, зал був заповнений позитивом», - каже керівник проекту Роман Євліков.

Заклади, розповідають організатори, об'єднані в одну мережу. «В принципі немає значення, де ви знаходитесь - можете бути впевнені, що якісний відпочинок вам гарантований - від якості страв до атмосфери. У той же час ми хотіли підкреслити, що ми є, власне, мережею чудових закладів і для зручності наших відвідувачів зробили перший день відкриття у Луцьку», - додав Роман.

На свято, зокрема, були запрошені джазові музиканти: «Дядя Гена і Ко» (керівник - Геннадій Гусінцев), актори театру та вищезгадані, скажімо так, хедлайнери вечірки.

До слова, гості зупинились саме у «Колобку», їм, кажуть, дуже сподобалось. Інуса відмітив українську гостинність, та, переконує, дуже задоволений і якістю номеру «люкс», в якому проживає, і стравами.
До слова, зірка в Луцьку - вперше, проте вже не вперше в Україні.

Своєю чергою, Дядя Жора в Луцьку вже бував, зупинився в «Колобку», хоча мав вибір, і планував розміститись у цетрі міста.

«Вечірка пройшла добре, будемо продовжувати привозити артистів такого рівня, навіть від роботи з ними отримуєш велике задоволення, не кажу вже про вміння заводити публіку та професіоналізм, який помітний у всьому з їхньої сторони. Ми прагнемо робити унікальні шоу, які дивуватимуть та захоплюватимуть, тому відбулась ця вечірка і в планах є ще рад яскравих заходів, саме цим ми вирізняємось», - резюмував Євліков.

За його словами, наразі - багато планів, серед них - і відомі артисти, і талановиті, кращі ді-джеї та музиканти. Великий акцент, мовляв, робиться і на соціальні заходи. «Зверніть увагу хоча б на те, як облаштовується СІТІ ПАРК, згадайте, що було на його місці кілька років назад, - це все частина однієї великої соціальної програми», - насамкінець зауважив Роман.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Малолєтка Показати IP 18 Травня 2013 16:25
Я так розумію на 4 фото посередині це учасник гурту Інуси Давуда чи власник?
lopex до Малолєтка Показати IP 19 Травня 2013 16:46
Власник він же і Колобок.......
Бе Показати IP 18 Травня 2013 16:47
Напевно Колобок-Власник, музиканти - сесійні, місцеві
Саша Показати IP 18 Травня 2013 22:00
краще за ті гроші Тік запросили,оце було б шоу і реклама....
вова до Саша Показати IP 19 Травня 2013 16:48
...за які гроші...
півєц Показати IP 19 Травня 2013 06:24
А світова зірка, це - хто?
світова зірка до півєц Показати IP 19 Травня 2013 16:26
колобок, про нього знають навіть діти!
сват Кучми до світова зірка Показати IP 20 Травня 2013 15:52
+500

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus