USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Талановитих лучан відправлять в Буковель

30 Квітня 2013 11:23
Талановитих та обдарованих молодих лучан відправлять на відпочинок до туристичного комплексу «Буковель» в рамках реалізації благодійної програми «Здоров’я лучан – запорука майбутнього» благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Про це йдеться у розпорядженні Луцького міського голови від 29-ого квітня.

Таке розпорядження підписали відповідно до листа Народного депутата України Ігоря Палиці. У ньому йдеться про надання благодійної допомоги у проведенні відпочинку талановитих та обдарованих дітей.

Так, наразі сформують списки переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, дітей, які є лідерами дитячих громадських організацій. Власне, їх направлять на відпочинок в село Поляниця Івано-Франківської області - туристичний комплекс «Буковель».

Детальніше з положенням фонду щодо відпочинку в Буковелі можна ознайомитись на сайті організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus