USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ТНМК» та «Піккардійська терція» запрошують у Луцьк

3 Вересня 2015 09:16
Відвідати Луцьк та прийти на свято спорту, музики і краси запрошуюють відомі українські гурти.

У мережі з'явилось відео, у якому Фагот, лідер-вокаліст хіп-хоп гурту «ТНМК», та учасники вокальної формації «Піккардійська терція» закликають лучан прийти 5 вересня на оновлений стадіон «Авангард».

«Танок на майдані Конго» буде радий зустріти усіх та кожного 5 вересня на стадіоні «Авангард» у Луцьку», - зазначає лідер «танків».
Вокальна формація «Піккардійська терція» закликає об'єднатися серцем та піснею.

«Вітаємо, Луцьк! Ми - «Піккардійська терція» раді будемо бачити вас 5 вересня на оновленому стадіоні «Авангард». Об'єднаймося з вами серцем та піснею!», - йдеться у ролику.
Нагадаємо, 5 вересня о 16:00 у Луцьку, за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», відкриють легкоатлетичний комплекс на стадіоні «Авангард». Це дасть можливість привозити у Луцьк європейські змагання та міжнародні чемпіонати.

У рамках дійства відбудуться урочиста хода представників усіх спортивних федерацій області, матч ветеранів «Динамо» і «Волині», показові виступи легкоатлетів, дитячі змагання, представлення найвідоміших спортсменів області. Танцювальні гурти міста покажуть оригінальне шоу, в якому візьме участь понад 250 учасників. Під час святкування на присутніх чекають виступи відомих колективів. Так, для лучан співатимуть «ТНМК», «Піккардійська терція» та «Антитіла».

Дійство розпочнеться 5 вересня о 16:00 і триватиме до 22:00. Вхід на святкування - вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ех... Показати IP 31 Серпня 2015 12:09
вбивають футбол у Луцьку.....
легкоатлет до ех... Показати IP 1 Вересня 2015 13:35
Чим вбивають футбол...розмішив)))))))
присяжнюк Показати IP 31 Серпня 2015 22:30
всім варто відвідати...ТАКОЮ КОМПАНІЄЮ МИ ЩЕ НЕ СПІВАЛИ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus