USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьк приїде той, хто «в Facebook запросив друзів на чай і розпочав революцію»

3 Липня 2015 17:46
Хтось його любить, хтось ставиться до нього з обережністю та підозрою. Він викликає різні емоції та почуття, але те, що ця людина варта уваги - факт. Тож, шановні бандерштатівці, до нас завітає Мустафа Найєм - особистість вольова, неоднозначна та багатогранна, - повідомляють організатори Бандерштату-2015.

Мустафа народився в Кабулі, але потім в його дім прийшла війна, і він знайшов нову Батьківщину в Україні. Тут він вчився, тут отримав першу роботу в інформаційному агенстві «Контекст -Медіа». Потім були «Коммерсантъ», «Українська Правда», «Шустер Live», «Громадське телебачення» та багато інших проектів.

А одного разу Мустафа Найєм в Facebook запросив друзів на чай і розпочав революцію.

Так, на думку багатьох людей, саме він був своєрідним каталізатором того, що народ вийшов на Майдан відстоювати свої права та свободи.

Запитаємо Мустафу на гутірковій сцені, що краще - бути журналістом чи депутатом та, які задуми він планує втілити в життя найближчим часом, - кажуть організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Cвідок Показати IP 3 Липня 2015 17:54
О, це той, шо пив дороге вино із Саакашвілі.... нині прислужує Пороху і є депутатом від його фракції...... і той, хто двома руками за те аби депутатам значно підвищили зарплатню.... М-да, не ганьбіть революцію гідності --- її розпочав не він....
Анонім до Cвідок Показати IP 3 Липня 2015 19:09
Ти , дупло, не тямиш - стули пельку.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Липня 2015 23:51
Чому ты нервуєш? Революція гідності була заради того, щоб ті, хто отримав владу жили гідно.
Микола до Свідок Показати IP 3 Липня 2015 19:27
А для тебе мабуть головний герой революції парасюк?
Анонім до Микола до Свідок Показати IP 3 Липня 2015 23:52
А тобі подобається те, чого досягла революція гідності?
Бывший депутат до Микола до Свідок Показати IP 4 Липня 2015 00:00
Вчера разговаривал с бывшими коллегами из сегодняшней Рады. С ними вели переговоры из Администрации президента, чтобы они поддержали изменения в Конституцию Украины. Изменения возвращают Порошенко полномочия времен позднего Януковича. Мол, Порошенко устал договариваться с фракциями за отставку Наливайченко, а предстоит еще договариваться за отставку Авакова… В Администрации целый департамент ломает голову: как бы вместо анонсированной децентрализации-федерализации принять конституцию, в которой полномочия президента будут больше, чем в конституции образца 1996 года. Порошенко, как в свое время Кучма, будет заставлять Раду проголосовать за эту конституцию угрозой роспуска парламента.
Лучанка Показати IP 4 Липня 2015 00:35
не треба нам цього лисого...нафігзпляжу
обманув Показати IP 4 Липня 2015 09:45
Гроші, гроші, гроші - перед очима блимають в цього Мустафи! Коритяний патріот !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus