USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку стоятиме ще одна ялинка

21 Листопада 2014 09:44
Наближаються новорічно-різдвяні свята, а разом з ними і турботи, як прикрасити наше місто та оселі лучан з нагоди свят. А який Новий рік - без лісової красуні? Так, у Луцьку стоятиме ще одна ялинка, - пише ЗУНР.ІНФО.

На виконання розпорядження міського голови “Про новорічно-різдвяне оформлення міста” у районі Сіті-парку, біля мосту закоханих, за рекомендацією відділу екології міської ради, ТзОВ “Майтім” посадили крупномірну сріблясту ялинку висотою 3, 5 метра.

Тож тепер Новий рік мешканці району зустрінуть з живою лісовою красунею.

Окрім того, тут висадили 12 штук туї західної, 4 — барбарису та 10- ялівця.

“Якщо кожен мешканець міста зрубає ялинку, то не стане цілого лісу. Як правило, рубають там, де заборонено це робити. Так зникають кращі дерева, які приносять користь людям. Таку втрату важко поповнити, адже хвойні дерева ростуть повільно. Вони вразливі до зовнішнього впливу. І навіть якщо, замість зрубаних дерев, посадити нові, вони стануть продуктивними не швидко”, - наголошує радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока та закликає лучан купувати ялинки у спеціально відведених місцях для торгівлі. А ще краще — милуватися живим деревом.

Нагадаємо, що протягом останніх років не рубають лісову красуню, щоб встановити на Театральному майдані міста, а прикрашають ялини, що там ростуть. І це подобається лучанам та гостям міста.

Місця, де продаватимуть ялинки під Новий рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
НІНА ЛОГІКА Показати IP 21 Листопада 2014 11:22
Дуже хорошу справу зробили. Дякую! Дай Бог, щоб наше бидло дворове не знищило.
танюша власюк Показати IP 21 Листопада 2014 11:31
мабуть більше пробле немае як ялинка орядку немае всі ціни догориростуть кожен день особливо на харчування і самі необхідні речі . в кого які проблеми -в одних хліб черствий а у інших бриліанти маленькі
Юрій до танюша власюк Показати IP 21 Листопада 2014 15:46
То давайте по життю будемо крокувати з постійною депресією...
Ой! Показати IP 21 Листопада 2014 13:16
Йолка наближається! (((
JR Показати IP 20 Грудня 2014 00:00
А на Сапалаївці коли сорока посадить те що розтрощив вздовж берегів? Скільки років така срамота буде позорити Луцьк недодєльщиною? Тут сорока не бачить своїх результатів? В лікарню йдеш через ті трущоби, що на Сапалаївці аж гидуєш такій дєятєльності! Дєляга - комуняга, одні лозунги і сплошні недодєлкі. Елку він посадив; інтересно, а скільки вижило дерев з тих його вєчних посадок? Посадить і ніхто не загляне, не поллє і всихають чагаракі; тільки слави шо суботнік одтарабанили. Шо зробиш? Бивші комунякі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus