USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - «Синдром листопаду»

23 Листопада 2014 09:00
Львів'янка Вікторія Амеліна презентує свій дебютний роман "Синдром листопаду", - зазначають організатори.

Основною ідеєю книжки є співпереживання.

Події твору розгортаються на тлі розпаду Радянського Союзу, становлення Української держави, революції в Єгипті та подій на Євромайдані.

"Синдром листопаду" вже встиг отримати схвальні відгуки від Антона Санченка, Олексія Чупи, Степана Процюка, Оксани Думанської.

Автор передмови та дизайну книжки - Юрій Іздрик.

Під час презентації збиратимуть кошти для бійців АТО. Початок події о 18:00, 29 листопалада.



Довідка:
Вікторія Амеліна - львів’янці Вікторії Амеліній двадцять вісім, і вона ще немає помітної літературної біографії, натомість встигла зробити кар’єру в галузі інформаційних технологій – від програміста до керівника. На зароблені гроші помандрувати світом – від Сполучених Штатів до Камбоджі; народити сина, спілкування з яким вважає найцікавішою зі своїх мандрівок. Писати ж дівчина взялася лише тоді, коли усвідомила: в її голові вже живуть історії та характери, які вона просто зобов’язана перетворити в тексти. Тож у 2014 році Вікторія тихо, але впевнено прийшла в літературу: у червні 2014 молода авторка стала лауреатом премії «Коронація Слова» за свою лірику, а у вересні, цього ж року, у видавництві «Дискурсус» вийшов її дебютний роман «Синдром листопаду», який уже заслужив на схвальну передмову Юрія Іздрика, а отже, має шанси стати однією з найяскравіших новинок цієї осені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus