USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьк приїде сам «Шекспір». АФІША

2 Липня 2013 10:57
Друге заняття «Школи юного писаки» від літературного клубу «Запах Сонця» відбудеться 3 липня о 19:00 у кав’ярні «DRUZI FOREVER»

Ця зустріч присвячена життю і творчості великого англійського поета Єлизаветинської епохи, одному з найвідоміших драматургів світу – Вільяму Шекспіру.

Продовжує свою діяльність новий неформатний проект для творчої молоді «Школа юного писаки» - цикл зустрічей, на кожній із яких Ти дізнаєшся цікаві факти про поезію певної країни чи епохи.

На шекспірівському вечорі учасники матимуть змогу дізнатися багато цікавого про культуру тогочасної Англії та Європи в цілому, сформувати особливий, неформатний творчий стиль та познайомитися із цікавими, розумними особистостями.

Для участі потрібно зареєструватися, надіславши електронну пошту [email protected] , або в приват на сторінку VKhttp://vk.com/help_my_brain свої контактні дані та творчі доробки.

Зустріч відбудеться 3 липня о 19.00 у кав’ярні «DRUZI FOREVER» (навпроти 4 школи). Вхід вільний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus