USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому замку відвідувачі могли відчути себе козаками. ФОТО

24 Серпня 2013 21:17
Луцький замок оживили, аби привітати лучан та гостей міста з 22-ою річницею Дня Незалежності України, - повідомляє «Під прицілом».

Так, усі, хто завітав сьогодні до Луцького замку, змогли відчути себе мешканцями давніх часів. Людей частували гарячим кулішем, давали постріляти з рушниць та сфотографуватися із справжніми козаками.

Упродовж святкування гостей замку розважали музичні гурти, які співали козацьких пісень.

Окрім того, на території замку функціонували ярмарки. Так, любителі мистецтва мали змогу помилуватися картинами місцевих художників, виробами з глини та вишивками тутешніх майстринь.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 24 Серпня 2013 21:56
Чомусь дуже мало відвідувачів. Більшість людей доходили лише до брами, бо далі треба було платити гроші. Раніше такого на День незалежності не було.
Старий Показати IP 25 Серпня 2013 08:43
Якби був Тарас Рабан, все було інакше: цікавіше і багатолюдніше. Тепер козаків більше, як глядачів. Занепадає наше Старе місто без господаря. Нудно і нецікаво там. Дійде до того, що і вежі почнуть падати. Подивіться на підніжжя Владичої з боку парку. Жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus