USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся карнавал монстрів. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Листопада 2013 20:17
Найепатажніша «нечисть» міста Луцька злетілася учора, 31 жовтня, на свято Хелоуіну до до Пивного клубу «Оболонь».

Відьми і чаклунки, скелети та вампіри, й навіть телепузик, зібралися на шабаш до улюбленого «Кораблика», аби зустріти містичну ніч танцями та розвагами.



Запалював публіку дотепними жартами ведучий «зльоту чортівні» славнозвісний М'ячик. До слова, цьогорічний вечір усіх святих був не лише «жахливим та моторошним», а й «ударним», адже уся «погань», яка завітала до улюбленого пабу мала змогу шалено повідриватися під барабанні ритми від «Garage Drum Show».



Також пекельних гостей розважали іграми та цікавими конкурсами, зокрема частували «ласощами з хробаками», і то такими гострими на смак, що на очах «нелюдів» з’являлись сльози.



Варто зазначити, що на кожен Хелоуін традиційно у «Кораблику» обирають найкращий костюм. Тому «на закуску» нечиста сила ще й поважно дефілювала закладом. Так, цього разу в змаганні перемогла журналістка Волинських Новин Вікторія Семенюк, яка постала у образі злої чаклунки. Почесне друге місце відвоювала панянка у амплуа Едварда руки-ножиці з відомого фільму. А третє місце обирали своїми оплесками глядачі.



Згодом «гості із пекла» відтанцювали на божевільній дискотеці.



«На хелоуінській вечірці у «Кораблику» я не вперше. Кожного разу гріє дружня атмосфера - за одним столиком можуть сидіти зомбі, відьми, священики, амазонки і невимушено спілкуватися. Конкурси, декорації, музика, костюми - усе на вищому рівні. До речі, найоригінальніші та найбільш захоплюючі костюми можна було побачити таки тут, а ще дуже сподобався виступ «Garage Drum Show», - з захопленням розповідає про вечірку одна із відвідувачок закладу Аліна.



«Такої кількості «монстрів» цього року навіть я не очікував – думав, завтра робочо-навчальний день, всі думатимуть про сон і спокійні відвідини робочих місць.. А ні! Прийшло ще більше, ніж зазвичай! Приємно, що в Кораблику збираються люди, які знають за чим прийшли і чого вони хочуть – це і допомагає нам зробити події більш душевними і напівдомашніми. Хоча драйву на Хелоувін, як на мене, було аж занадто багато!» - каже Тіма, арт-директор та диск-жокей «Кораблика».

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
NANO Показати IP 1 Листопада 2013 21:39
свято дибільне! Американізація 100% Жаль свої перебиренці забули! Інваліди
zbbas Показати IP 1 Листопада 2013 21:41
Не наше це свято... Не приживається хоч хтось настирливо хоче нам його впхнути. Так, окремі відмічають, але основна маса його ігнорує
Саша Показати IP 1 Листопада 2013 22:05
У мене питання: як можна звязатись з автором? остання фотографія зроблена біля замку, і я знаю, що там ще були фото з компанією "неперебраних"))) як би ці фото дістати?
Misteria до Саша Показати IP 2 Листопада 2013 09:15
Ці фото у мене, можете написати сюди і я їх із задоволенням скину, ще й відредагую)) http://vk.com/misteria_zp
Лучанка Показати IP 1 Листопада 2013 23:07
Фото з псевдоміліціонером чомусь не про Хеллоуін нагадав...а про чоловічий стриптиз)
вамп Показати IP 2 Листопада 2013 01:58
А ХТО ТАМ БЕЗ НІКОГО?
в Показати IP 2 Листопада 2013 07:18
Крім відчуття огиди ці фотографіі не викликають нічого Молодь наша така здаеться розумна ,толкова а бере від заходу наймерзенніше і дурніше Прикро!
Яна до в Показати IP 2 Листопада 2013 11:22
Згідна на 100%. Просто дурість. Є гарна українська традиція 13 січня, але з кожним роком все менше стає перебиранців. Натомість подібна дурня все активніше пропагується з року в рік.
Лекса до в Показати IP 3 Листопада 2013 11:11
Що за **рню ви говормите! почніть з себе! Ви прибираєте на вуулицях? ви поступаєтесь місцем старшій людині, ви курите чи пєте? Це нормальне свято і так як мода всьгого світу змінюється так само може прийти в наш "світ" і хелоуін. Якщо ви не готові до західних тенденцій не готові просто розважитись...... то сидіть десь в селі українському бо там не вистачає людей і нема кому підіймати цілину..... і будете в той же час святкувати всі свята !
К Показати IP 2 Листопада 2013 13:02
Шановний "В", на цих, як Ви виразились, " огидних" фото є "в образі" і сама Автор статті і фото :))
Андрій Показати IP 2 Листопада 2013 13:22
А я святкую Хелоувін вже десь із 97 року :) Люблю це свято) Круто, коли люди забувають про свою буденність і готові витворяти шось цікаве і з своїм образом, і з своїми мізками :) Як кажуть, кожному своє - ніхто ж не забороняє бути ще й перебиранцем на Різдво ;) Просто ті, хто тут все харять, малоймовірно, що і на Різдво готові з собою експериментувати і відриватись так, як це зробили люди у Кораблику!
Наталка Показати IP 2 Листопада 2013 22:34
Та ну, не будьте занудами) Весело ж було=)
Віктор Показати IP 2 Листопада 2013 23:03
Журналістка сама вирішує, які коментарі залишати, а які видалити. Її стаття-не смійте критикувати :))
Коментатор Показати IP 3 Листопада 2013 17:15
Візьміть і мене з собою-я теж хочу фейс у ВН!!
Родімка Показати IP 4 Листопада 2013 22:01
Це свято супер....а кому не подобається сидіть собі вдома.В кожної людини є право вибирати яке їй свято святкувати. Комусь Різдво,а комусь ХЕЛОВІН.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus