USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учасники фестивалю їжі у Луцьку зійдуться в кулінарному турнірі

28 Серпня 2015 17:44
У Луцьку відбудеться третій гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest. Кулінарний турнір». 12-13 вересня у замку Любарта лучани ласуватимуть смакотою від найкращих закладів харчування, - повідомляють організатори заходу.

Уже традиційно в Луцькому замку стартує гастрономічне дійство «LutskFoodFest». Цього разу у рамках фестивалю відбудеться кулінарний турнір учасників.

Відвідувачі не тільки куштуватимуть нові страви від учасників, але й визначать найкращий заклад харчування. Кожен гість замку зможе проголосувати за того, чиї смаколики найдужче припали йому до смаку.

Для цього відвідувачі матимуть спеціальні жетони, які кидатимуть у скриньки улюблених закладів. Той, у чиїй скриньці опиниться найбільше голосів-симпатій, стане переможцем кулінарного турніру.

Потішить гостей і розважальна програма, - впевнені організатори. Заплановані, наприклад, dj-школи та інші цікавинки. А ще - нові учасники, нова програма, змістовне і цікаве дозвілля – усе це та ще багато сюрпризів чекає на лучан та гостей міста 12 і 13 вересня в замку Любарта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 31 Серпня 2015 20:10
каса замку чеків за вхід не видає. Директор знову положить в кишеню 20-25 тис. грн. Пора цим занятись правоохоронцям
відвідувачка Показати IP 31 Серпня 2015 21:53
Та гроші бере не замок, а організатори, імена яких скриваються. Чомусь не пишуть назви організації, яка організовує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus