USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Луцьку – виставка кращих весільних світлин. ФОТО

13 Липня 2011 12:38
З нагоди Дня фотографа, який відзначався 12 липня, у адміністративному приміщенні історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» на Драгоманова, 23 відкрили фотовиставку весільних світлин волинських фотомайстрів.

У вівторок, 12 липня, на офіційне відкриття виставки під назвою «Весілля у Любарта» зібрались як фотолюбителі, так і місцеві фотографи.

Ініціатором такої виставки став директор державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан, ідею якого підтримали редакція журналу «Ваше весілля» та романтична агенція «ТЕ АМО».

Відвідувачів зустрічали не лише світлини з молодятами, а й самі наречені – шість дівчат у білих сукнях.







До слова, одні з них нещодавно брали участь у «Параді наречених», що пройшов в Луцьку, а інші прийшли продемонструвати вбрання від луцького модельєра Наталії Градиської.

Як розповів під час відкриття Тарас Рабан, подібна виставка в Луцьку відбувається вперше. Ідея виставки – зібрати найцікавіші весільні фото, зроблені на території замку Любарта.

На виставці експонуються роботи Василя Шевчука, Ірини Гуртовенко, Ольги Шевченко, Володимира Яковлєва, Костянтина Кіца, Олександра Заплацінскі, Ярослава Близнюка, Ірини Клімчук, Олександра Мартинюка, Василя Слободяна та інших волинських фотомайстрів.

Організатори виставки сподіваються, що захід стане традиційним та відбуватиметься щорічно.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ант Показати IP 13 Липня 2011 13:11
Стільки фотографів разом - це було круто!!!! І виставлені фотороботи були дуже класними. А наречені - супер!!! Коротше кажучи, класно було! )))
Л А Д О М И Р Показати IP 13 Липня 2011 18:45
ЗАГОЛОВОК: "В Луцьку – виставка кращих весільних світлин. ФОТО" То вже пишіть: В Луцьку – виставка кращих весільних світлин. СВІТЛИНА, або В Луцьку – виставка кращих весільних фото. ФОТО. А то якось не по-українські :) ГИ ГИ.
Mirna до Л А Д О М И Р Показати IP 13 Липня 2011 19:36
що не по-українськи, шановний дотепнику? слова "фото" немає в українській мові? чи слова "світлина"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus