USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Весняний тріатлон» об’єднав найактивніших волинян

27 Квітня 2015 13:19
Майже 200 юних туристів - школярі Луцька, Луцького, Рожищенського та Ківерцівського районів взяли участь у змаганнях «ВЕСНЯНИЙ ТРІАТЛОН», організовані Центром туризму, спорту та екскурсій 26 квітня 2015 року на турбазі «табір Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району.

Про це повідомили у Волинському центрі туризму.

Дистанції з різних видів туризму - пішохідного, водного, велосипедного та спортивного орієнтування підготували організатори змагань для дітей.

Юні туристи демонстрували свої вміння і навички, набуті під час навчання в туристських гуртках, на скелелазній стінці, велосипедних доріжках та водній ділянці на човні.

Азарт від участі в змаганнях, хороший настрій від спілкування з друзями та відмінна сонячна погода залишили приємні враження у кожного та додали величезного запасу сил і здоров’я. Цікаве, насичене та змістовне дозвілля на природі сприяє загартуванню дитячого організму, фізичному розвитку та формуванню здорового способу життя.

Вихованці туристсько-краєзнавчих гуртків мають можливість у вихідні активно проводити своє дозвілля на турбазах Центру туризму – «Юний турист» та «табір Сонячний», які розташовані в рекреаційних зонах, поблизу міста Луцька.

Зокрема, «табір Сонячний», який має велику територію та власне озеро, - є зручними місцем для проведення різноманітних спортивних, туристсько-краєзнавчих та військово-патріотичних масових заходів для дітей та юнацтва протягом року, а також за останні роки стало улюбленим місцем відпочинку школярів області під час літнього оздоровлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus