USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вікенд з Ольгою Горбачовою: як лучанкам поєднати «7 життів»

6 Квітня 2016 17:44
«Я дуже хочу зустрітися з жінками наших міст і розповісти їм про те, як з любов’ю змінити своє життя, своїх чоловіків, саму себе на краще», – запрошує до розмови і натхненно розповідає про свій новий творчий проект «7 життів жінки» відома українська співачка Ольга Горбачова.

До реалізації цього проекту також долучився один із найбільш самобутніх українських фешн-фотографів Геннадій Черномашинцев, створивши серію світлин – візуалізацій думок та емоцій жінки про своє життя і ролі у ньому, - повідомляють організатори заходу.

Презентація фотовиставки, лекція та зустріч відбудеться квітневого вікенду у Луцьку – 10 квітня о 14.00 у Галереї мистецтв Національної спілки художників України, що на вулиці Лесі Українки, 24а.

Новий арт-проект Ольги Горбачової розпочався у листопаді минулого року у Києві, помандрував містами України і зібрав багато охочих на розмову про гармонію жіночої душі та любов як ключ до розуміння природи цієї гармонії. Це, насамперед, роздум успішної жінки про власне життя, про свої переосмислені цінності і життєві ролі, що змінюють одна одну, надихаючись любов’ю до життя. Коханка і Матір, Господиня і Муза, Дружина і Творча Особистість, Партнер… 7 життєвих ролей жінки – 7 місій, кожна з яких настільки важлива, як саме життя. Як це все поєднати з побутом і обов’язками, творчістю і самовираженням? Чим пожертвувати і заради чого? Де віднайти справжню любов, яка надихає і не лякається рутини? Чому любов до себе так багато важить у стосунках? Питання не з легких для багатьох сучасних жінок. Зрештою, для чоловіків теж.
Авторська лекція Ольги «7 життів жінки» насправді позбавлена повчального тону. Це чудова нагода для зустрічі Жінок, розповіді неповторних жіночих історій, спосіб поширення глибинних знань і можливість щиро поділитися досвідом. Ольга відверто розповідає про те, як їй вдається поєднувати у своєму житті 7 (ось таке справді магічне число!) життів. І щиро визнає, над чим ще потрібно багато працювати. Віднайти у собі життєдайний ресурс – любов, можливо, головне завдання у житті жінки. Бо саме любов змінює саму жінку – її зовнішність, енергетику, ставлення, цінності. А жінка, яка любить, змінює світ і людей навколо себе.

Надзвичайно проникливі слова Ольги: «Нам потрібно зустрічатись і ділитись любов’ю» адресовані усім тим, хто шукає для себе відповіді на ці запитання.

Для вільного відвідування заходу потрібно лише зареєструватися на офіційному сайті Ольги Горбачової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
настья Показати IP 6 Квітня 2016 17:49
а я хочу зустрітись з олею поляковою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus