USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський бард відсвяткував свій «напівювілей». ФОТО. ВІДЕО

29 Червня 2013 15:44
Легенда української незалежної музики Сергій Шишкін відсвяткував 55-й день народження у київському байк рок-клубі «Route 66» 26 червня.

Святкування ювілею українського джазового музиканта, засновника фестивалю «Володимир» та автора п’яти сольних альбомів, відбулося у вигляді концерту, в якому окрім іменинника взяли участь зірки української культури. Привітати харизматичного барда-піаніста прийшли Брати Капранови, Марія Бурмака, Едуард Драч, Анатолій Сухий, Григорій Лук`яненко, Василь Карапулько, Роман Коляда, Віктор Нестерук, Іванна Ворошилюк, Тельнюк: Сестри, гурти Вій, Luchesk Band, Etnaterra, ШиКаЛук.

Під час п’ятигодинної вечірки маестро сам виконував свої кращі блюзи та босанови. Головним критерієм виступу, за словами Сергія Шишкіна, була справжність. Також вечірка мала потужний український акцент. Особливо вразив гостей та учасників святкування виступ ювіляра у супроводі гурту Luchesk Band.







«Коли раптом бас-гітарист відкладає гітару, сідає за гончарне коло і починає творити горщик, а музиканти продовжують грати джем - це рве навпіл. Мабуть, так колись Бог творив світ. Вихід у підпростір, медитація, первинне творення - що іще сказати? Тільки те, що в Києві метро закривалося і змусило багатьох піти з дня народження Шишкіна, не дочекавшись найсолодшого - Luchesk Band. Віднині це ім'я в наших серцях. Волинська глина родюча на музику і глечики. Дякуємо Сергій Шишкіну за катарсис, багаторазовий і колективний. А хто не бачив - сам винен», - поділилися враженнями у мережі Facebook Брати Капранови.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
shyshkin Показати IP 29 Червня 2013 22:52
Дякую, Іванно! Мені дуже приємно! Особливо приємно, що зробила це споріднена душа :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus