USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Вперше у Луцьку виступила талановита Марія Чайковська

15 Жовтня 2016 09:39
Чудовий подарунок на свято Покрови Пресвятої Богородиці зробила Марія Чайковська своїм шанувальникам, уперше завітавши до Луцька з акустичною програмою. Розпочала концерт Марія привітаннями усіх присутніх зі святом Покрови та Днем захисника України. «Мужчини, будьте нашими захисниками. Оберігайте та надихайте нас творити», - звернулась вона до присутніх у залі чоловіків.
Музична програма розпочалася «Душею», яка викликала романтичний та ніжний настрій у присутніх. Далі шанувальники насолоджувалися «Крилами», «Люблю», «Целуй меня», «Красота», «Мосты», «Забери меня с собой»…
Прихильники Марії одразу помітили, що вона вийшла на сцену взутою, хоча більшість своїх концертів проводить босоніж. Але вже після перших пісень вона зняла взуття, сказавши, що вже зігрілась атмосферою, яку створили слухачі у залі. Виступ супроводжувався постійними діалогами із залом, створивши «домашню» атмосферу заходу.

Марія запитувала глядачів про справи у Луцьку, які з пісень вони ще хотіли б почути, та закликала співати разом із нею свої хіти.
Своєрідною «родзинкою» вечора стало спілкування Марії зі звукооператором Миколою, за допомогою якого вона намагалася створити ідеальні умови для глядачів: довелося навіть переставляти синтезатор поближче до залу, аби голос та звук клавіш звучали рівномірно. Виконавиця зазначила, що такі технічні питання пов’язані з тим, що грає вона сама, а не, як зазвичай, із групою музикантів.
Завершила свій виступ виконавиця піснею «Вітер», але глядачі не мали наміру просто так відпускати Марію, покликавши її «на біс». У відповідь отримали унікальну можливість першими почути нову пісню, яку вона нещодавно написала.
Після концерту слухачів чекав приємний бонус у вигляді автограф- та фотосесії з Марією. Вдячні глядачі буквально засипали її квітами, словами подяки та запрошенням приїздити до Луцька частіше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янат Кюс Показати IP 15 Жовтня 2016 10:51
Повага Марії, перевершила всі очікування.
Анна Показати IP 15 Жовтня 2016 11:01
Був чудовий концерт! Зарядилась енергією на тиждень точно! Дякую організаторам, що нарешті запросили цю чудову виконавицю у наше місто! І дякую Марії за чудовий концерт! Це було неймовірно!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus