USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вулиця Лесі Українки стала мистецькою. ФОТО

13 Травня 2012 19:16
У межах святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї у Луцьку на Театральному майдані та вулиці Лесі Українки зібралися майстри народної творчості, ремісники та музиканти.

Акція «Мистецька вулиця» триває у місті 13 травня упродовж дня.


Ремісники торгують тут виробами з глини, скла, бісеру, дерева, тканин тощо.


Особливо полюбилися лучанам вироби й страви медоварів. Тут і воскові свічі, фігурки, й звісно ж, медовуха та інші напої виготовлені з застосуванням меду.


Громадська організація «Природно-духовний центр «Свіча» на «Мистецькій вулиці» пропагує здоровий спосіб життя, а ГО «Сімейна академія «Плай» проводить майстер-класи для діток, під час яких малеча створює подарунки для своїх мам.




Майстрині з Рівного привезли до Луцька розмальовані власноруч вироби декоративно-ужиткового мистецтва. Кажуть, що загалом ідея проведення заходу їм подобається, однак покупців небагато, й не лише через несприятливу погоду, а тому, що у місті, на їх погляд, занадто багато заходів в один день запланували.


Крім ремісників, на «Мистецькій вулиці» зібралися й музиканти. Так, аматорський вокальний ансамбль «Джерела Волині» потішив публіку українськими народними піснями.


Ознайомитися із роботами представленими на «Мистецькій вулиці», придбати їх, а також долучитися до заходів, що тривають в межах дійства, можна сьогодні до 22.00.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 13 Травня 2012 19:51
щось давно не було фотозвітів про ЦУМ та вокзал…
Лучанка Показати IP 13 Травня 2012 21:48
Ха ха ха)))100%:) ЦУМ на місці поки=),вокзал теж),все те саме-дурка),будівництво! =)
Ми Показати IP 13 Травня 2012 22:34
на ЦУМі відразу після виступу Романюка щось почали довбати перфоратором )))) Інвестори не тратяться навіть на сітку, щоб прикрити будівництво, то що їм якесь свято чи життя міста.
Александр Показати IP 14 Травня 2012 11:35
Просто инвесторы хорошо знают, что праздновать на Волыни умеют хорошо и долго. Также как и языками чесать, и власти хулить.
гость города Показати IP 14 Травня 2012 14:57
Яка у вас мистецька велиця, не понимаю. Нужно было назвать: Сувенирная)) Ободраные стены могли бы украсить, ребят пригласить... А то все прошло, все чиновники разошлись и вечером идешь и мусор ногами разгребаешь... Если такая улица, то она должна нести какую то красоту и вечером...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus