USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За адреналіном до Луцька приїжджають навіть буряти. ФОТОРЕПОРТАЖ

3 Листопада 2013 19:00
Сезон «шалених» стрибків луцькі екстремали не закривають навіть глибокої осені, тож учора, 2 листопада, відчайдухи знову зібрали усіх охочих до польотів.

Цього разу вже легендарну «трубу», що у Луцьку на КРЗ, відвідав справжній мікс із гостей з різних міст України: схопити порцію адреналіну приїхали сміливці із Чернівців, Тернополя, Хмельницького, Дубна, Рівного, Льовова, Сокаля та Києва.



Також до луцьких колег навідався і гість із російського міста Томська Микола, який теж належить до «сімейства» Землі Стрибків, але уже «закордонного».



«У вас тут добре, тепло, а у нас на час мого від’їзду термометр показував мінус 15», - ділиться враженнями хлопець. Він розповів, що уже потрохи починає розуміти українську мову, хоча вимовляти слова для нього ще доволі складно.



Не обійшлось і без конкурсів на креативність, хоч ініціативу підтримали далеко не всі учасники. Екстремал Роман Скорецький здивував організаторів страшною маскою, у якій, відповідно, і здійснив свій стрибок. Тож хлопцеві «подарували» сертифікат на безкоштовний політ наступного разу.



Утім, не обійшлось і без інцидентів: одного із охочих до польотів довелося відправляти униз «пішки», по драбині, оскільки хлопець випив «декілька грамів для сміливості».

«У нас так не можна, адже усі, хто наважився на цей крок, повинні усвідомлювати, що це – виключно їхнє рішення, і стрибати без допінгу. Наші роупери повинні дотримуватися здорового способу життя бодай на об’єкті. Ці правила єдині для всіх, і винятків немає», - прокоментував ситуацію голова ГО «Земля стрибків» Ігор Павлюк.

Загалом, зі слів організаторів, стрибатимуть і взимку. Також екстремали розповіли, що планують здивувати своїх «стрибунців» польотом із 160-метрової вишки.

Як розповіла заступник голови ГО «Земля стрибків» Вікторія Семенюк, поки учасники команди не протестують об’єкт «на власній шкірі», про місце проведення екстрім-атракції не повідомлятимуть.

«У нас багато планів на майбутнє, аби лише був час їх втілювати. Скажу лише таке, що наших роуперів завжди чекатимуть нові об’єкти, новий екстрім та цікаво проведений час. Головне, не забувати про безпеку та людяність», - резюмувала екстремалка.



































Богдана Федун

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 3 Листопада 2013 20:39
бажаючі екстріму можна поіхати для досвіду в могойтуйский р-н 450 км на узколойці в місто Білий камінь -і після цього Луцьк будети любити як рідну маму і порівняете що таке украінский борщ а що таке бурятські манти-успіхів бутьте уважні и рушниці на стіні раз в рік стріляе
РБ Показати IP 3 Листопада 2013 21:32
Ще раз переконуюсь, що Українські дівчата найгарніші )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus