USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Замок Любарта» - у фіналі Першої української ліги КВН. ФОТО

7 Жовтня 2013 19:00
Збірна команда КВН Луцька «Замок Любарта» взяла участь у півфіналі Першої української ліги КВН АМиК, який відбувся в Одесі 5 жовтня. Команда виступала за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Команда вже повернулась додому.«Гра була дуже важкою та відповідальною для нас. Існуємо ми лише з першого квітня, а досягли доволі значних успіхів як для волинських команд (команда «Замок Любарта», пройшовши у стадію півфіналів, стала командою, яка добилась кращих результатів в історії КВН Волині). Готувались довго та напружено, вже за тиждень до гри були в Одесі, щоб якнайбільше попрацювати з редакторами Аркадієм Дяченко та Дмитром Прохоровим»,- діляться враженням КВНщики.

Репетиції до 4-5 ранку, постійна авторська робота, зіпсовані нервові клітини - і ось він, результат : збірна команда КВН Луцька «Замок Любарта» вийшла у фінал, набравши в сумі за привітання, розминку та муз номер 14,6 балів (найбільше серед команд блоку №1).

У фінал також вийшли команди:
«За сімейними обставинами», Одеса- 14, 3 бала,
«Збірна Радянського Союзу», Одеса – 14, 8 балів (Блок №2)
«НеЗбірна Ізраїлю».
Рішенням журі до фіналу запрошуються команди «Вулиця Правди» і «Нон-Стоп».
16-ого листопада відбудеться фінал Першої української ліги КВН. Наші в фіналі, і нескінченно цьому раді!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus