USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто насправді причетний до «волинського сафарі»?

24 Лютого 2015 13:16
На Волині зухвалі молодики вирішили розважитись цікавим способом. Так, виїхавши на полювання на незареєстрованих позашляховиках, вони пошкодили величезні площі посівів пшениці у Горохівському та Іваничівському районах. Однак міліціонерам вдалося затримати любителів нічного «сафарі».

Волиняни, які гасали полями на джипах, «наїздили» на 250 тисяч збитків

Зі слів голови фермерського господарства «Агроінвест-Топилище» Ігоря Трифонова, очевидцем нічного «полювання із спецефектами» особисто він не був, однак, на власні очі бачив наслідки таких дій. Аграрій обурений нахабністю «мажорів» на позашляховиках і з сумом підраховує збитки.
«Наше фермерське сільське господарство орендує у Завидівської сільської ради 240 гектарів землі. Із них горе-мисливці знищили приблизно 10 гектарів посіву пшениці. Збитки орієнтовно оцінюємо у 150-250 тисяч гривень, і це тільки на території Іваничівського району. Але ж вони «покатались» і на полях фермерів в Горохівському районі. Як все було - не був свідком, але бачив наслідки. Мені подзвонили колеги і повідомили, що моїми полями гасає позашляховик з номерами «ПТН ХЛО». При цьому дуже пошкодили молоді посіви. А вже 23-ого лютого я приїхав на свою землю і тоді усе побачив на власні очі. Уже є відповідна заява у правоохоронні органи», - каже фермер.
«Хлопці із Правого Сектору допомагали затримувати хуліганів. Не розумію, чому їх сюди приплели»

Ще один волинський фермер, господарство якого також зазнало величезних збитків через любителів «польового дрифту з заносами», погодився розповісти, як же усе відбувалось насправді. Як пояснив аграрій, йому «пощастило» бути очевидцем і безпосереднім учасником затримання зухвалих «шумахерів»:

«У суботу, 21 лютого, о 19 годині мені зателефонували місцеві фермери. Вони сказали, що спочатку почули постріли, а потім побачили, як джипи їздять полями і руйнують посіви. Тож, я разом з колегами негайно виїхали на місце події власними авто. Побачивши, що коїться на полях, м’яко кажучи, були шоковані. Оговтавшись від побаченого, вирішили негайно діяти», - обурюється фермер.


Тепловізор «волинські шумахери» заховали або викинули

З його слів, любителів «сафарі» люди з усіх сторін оточили автівками і почали «заганяти» нахаб.

«Дві машини загнали в ліс, а інші три зникли у невідомому напрямку. Також знайшли місце, де молодики палили багаття, розважались до цього.
Коли ж ми відкрили багажники машини затриманих, то знайшли там нарізну зброю та тепловізор. Але останній зник у невідомому напрямку, його, швидше всього, хтось викинув.Після того, не бажаючи залишатись у лісі посеред ночі, виїхали на трасу і подзвонили до хлопців із Правого Сектору. Вони приїхали нам на допомогу. Разом з тим викликали міліцію, і вже на трасі чекали до прибуття представників правоохоронних органів», - розповідає волинянин.

Чому з тепловізором, якщо він в автівці дійсно був, їздили на полювання, а не передали його в зону АТО, де він, ясна річ, необхідніший, - питання відкрите.
Кому було вигідно поливати брудом невинних?

Представників Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектору» Волинської області надзвичайно обурило те, що деякі представники волинських ЗМІ поширили так званий «фейк», мовляв, полями гасали волинські «правосеки», хоча на момент публікації жодних підтверджень цьому не було.
І, хоча окремі із медійників поспішно виправили інформацію, все ж її встигли поширити мережею.


«Як можна відкрито писати такі звинувачення, керуючись виключно здогадками та номерами «ПТН ПНХ», що є у багатьох?», - обурюються добровольці.

Що кажуть правоохоронці

На місце правопорушення прибули й правоохоронці, зокрема слідчий у справі та дільничний міліціонер Горохівського районного відділу УМВС України у Волинській області Ігор Лем.
Спочатку міліціонер на контакт із пресою йшов неохоче, посилаючись на те, що на той проміжок часу, поки готуються відповідні документи, що дадуть розвиток справі, на усі запитання відповідає начальник відділку або сектор із зв’язку з громадськістю.

Однак через деякий час, правоохоронець дещо погодився прокоментувати ситуацію:

«Виклик у чергову частину міліції надійшов в суботу, 21 лютого. Трьох осіб, які брали участь у гонках пшеничними полями, затримали на місці події. Уже встановили їх особисті дані, вони виявилися мешканцями Володимира-Волинського. Автомобілі, на яких спритники їздили полями, наразі знаходяться на штрафмайданчику у районному відділку міліції. Зброя, яку волиняни мали при собі, була зареєстрована згідно із чинним законодавством, ці громадяни мали на неї усі необхідні документи», - зазначив міліціонер й додав, що, виявилося, вилучені позашляховики не проходили необхідної реєстрації.


Як пояснив міліціонер, водії автівок пояснили, що купили джипи у іноземних громадян і «поки не встигли їх зареєструвати».

В учасників «сафарі» вилучили три одиниці мисливської зброї та набої до них

Окрім цього, триває перевірка щодо можливого порушення правил ввезення автомобілів на митну територію України, у зв’язку з чим скеровано відповідні запити до митних органів.
Як повідомили у прокуратурі Горохівського району, наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження посівів озимих зернових культур. Тож, зі слів прокурора Горохівського району Володимира Ющика, Горохівським райвідділом міліції на підставі заяви постраждалих внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про факт вчинення групою осіб низки протизаконних вчинків.

До слова, існує думка, що вилучені позашляховики були призначені для відправки у зону АТО, хоча поки що, офіційних підтверджень тому немає.

Голова волинської ОДА обмовився, що усьому виною - волонтери

Тим часом голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час апаратної наради 23 лютого заявив, мовляв, в усьому винні волонтери з Володимира-Волинського і порадив виконувачу обов’язків обласного військового комісара Волині Роману Кулику допомогти порушникам реалізувати власні вміння в Дебальцевому. Він зазначив, що деякіі люди задовольняють власні амбіції, прикриваючись допомогою бійцям, використовують волонтерську діяльність:

«Хочу офіційно звернутися до правоохоронних органів, СБУ, прокуратури - провести розслідування випадку, коли група молодих людей під прикриттям так званої волонтерської допомоги на автомобілях для армії влаштували безлад на фермерських полях. Хай свою силу і вправність демонструють в районі Маріуполя і Дебальцевого. Ми не можемо допустити, щоб техніка, яка має бути направлена в зону бойових дій, використовувалася волонтерством не за призначенням. Я звертаюся до правоохоронців не дати зам’яти цю справу. Нам такі «волонтери» не потрібні. Нам не потрібна така допомога. Соромно подивитися людям в очі», - резюмував посадовець.

Насамкінець, що думають про це самі волонтери

Натомість відомий волинський волонтер Констянтин Зінкевич обурюється такими висловлюваннями очільника області:

«У суботу після 16.00 і до 20.00 відбувалось «беспрєдєльне» полювання та справжні перегони по бездоріжжю на території Іваничівського та Горохівського районів Волині. Брало участь щонайменше 5 джипів, а також 2 буса. Якісь були без номерів, якісь мали «ліві», якісь військові номери, а деякі і справжні. І нічого надзвичайного у цьому немає. Принаймні, для цих хлопців, що «сайгачили». Вони так полюють на зайців не вперше. Використовували автоматичну зброю, гранати. І все би нічого… Але тут місцеві фермери, а це - щонайменше 15 обійсть, взялися боронити свої поля і переслідувати цих мисливців. Дійшло до того, що деякі джипи втікали через село на швидкості 140-150 кілометрів за годину. Люди навперейми кидали цеглою по вікнах автіковк (не влучили), порушників наздоганяли єгері. Втікали так, що згубили автомат, за яким приїхали зранку. Загнали в результаті в ліс 2 джипи. Інші із дичиною та плямами крові втекли. Загнаних здали в міліцію з надією, що хтось із цим буде розбиратись.
Але тут мав необережність губернатор Волині, пан Володимир Гунчик назвати цих «гламурних парнєй» волонтерами», - скаржиться пан Зінкевич.

«Пане губернаторе, з легкої руки ваших підлеглих я дізнався, що ми «отримали» від вас 30 тонн солярки, я «збудував» якусь хату і усі волонтери мають вже мільйони. А тут ще й ми, виявляється, бавимось у сафарі. Ми, волонтери Володимира-Волинського, ГО «Обєднання Активіст», коректно Вам повідомляємо, що нікого ані з нашої, ані із суміжних волонтерських груп там не було. Я розумію, що комусь би цього дуже хотілось. Але не було. У ці дні, поки гуляло лайно по Інтернеті, ми шукали 200-го, бійця «ДУКу», домовлялись про поставку цілого буса обладнання з Латвії для прифронтових госпіталів, домовились про загрузку великої фури з Німеччини функціональних ліжок для лікарень Волині, подали документи на чергових двох поранених на Кіпр, а передачі на фронт вже стали буденними», - додав волонтер.
Так чи інакше, через «нічне раллі» позашляховиками постраждало більше 20 фермерів. Усі сторони конфлікту дружно заявляють, що щиро сподіваються на те, що правоохоронці відповідально підійдуть до вирішення резонансної справи й покарають винних.

Нагадаємо, умисне знищення або пошкодження майна — це приведення його у повну непридатність для використання за цільовим призначенням. Внаслідок знищення воно перестає існувати або повністю втрачає свою цінність. За злочин передбачено кримінальну відповідальність за статтею 194 Кримінального кодексу України. Слід відрізняти даний злочин від іншого злочину, за який передбачено кримінальну відповідальність за статтею 196 — «Необережне знищення або пошкодження майна»).

Згідно із статтею 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин, допускання собак у мисливські угіддя без нагляду, полювання з порушенням установленого для певної території (регіону, мисливського господарства, обходу тощо) порядку здійснення полювання), яке не мало наслідком добування, знищення або поранення тварин, а також транспортування або перенесення добутих тварин чи їх частин без відмітки цього факту в дозволі на їх добування - тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від двох до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб — від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

За станом на сьогодні триває досудове розслідування резонансної справи.



Сліди від коліс позашляховиків на пошкоджених полях
Зрізане дерево на місці відпочинку любителів швдкої їзди полями
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 174
поле Показати IP 24 Лютого 2015 13:26
цу було му-му
Анонім до поле Показати IP 24 Лютого 2015 20:29
ЧИМ ВІДРІЗНЯЭТЬСЯ МУМУ ЩО ПРИГНАЛО АВТО/ТЕПЛОВІЗОР ДЛЯ АТО І ЇЗДИТЬ ПО ОБЛАСТІ ВІД ТОГО ЩО ГАНЯЄ ПО ПОЛЯХ????
Анонім до Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 20:30
ЗІНКЕВИЧ ДЕ ГРОШІ ЛЮДЕЙ????? ДУмаєш злиняєш в раду?????
Іра до Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 09:34
А Ви особисто багато грошей Костянтину давали?
Суддя Дред Показати IP 24 Лютого 2015 13:36
Треба тих журналістів, які пишуть брехню, привселюдно на кілок посадити. Одному так зробиш, інші більше не захочуть брехати.
Дончанин до Суддя Дред Показати IP 24 Лютого 2015 14:21
"Представників Добровольчого Українського Корпусу «Правого сектору» Волинської області надзвичайно обурило те, що деякі представники волинських ЗМІ поширили так званий «фейк», мовляв, полями гасали волинські «правосеки», хоча на момент публікації жодних підтверджень цьому не було." итак, даже в этой статье пишется то, что доказательства причастности ПС к этим делам имеет место (обрпти внимание на уточнение: на момент публікації). Так в чем ты обвиняешь журналистов?
волинянка до Дончанин Показати IP 25 Лютого 2015 00:10
Ти мабуть шось не те читав,або фантазія у тебе занадто розвинута!
Лариса Показати IP 24 Лютого 2015 13:36
Варварів до відповідальності!
Князь Показати IP 24 Лютого 2015 13:40
Треба тих, хто катався тими джипами по полю, прив'язати до коня і волікти озиминою.
Коля Показати IP 24 Лютого 2015 13:41
Фото нелюдів, яких злапали, розмістити на кожному стовпі!
Адвокат до Коля Показати IP 24 Лютого 2015 14:00
Ну, вже! Щоб ви, селяни, самосуд зробили. Зараз не середньовіччя. Хай міліція і прокуратура розбираються
лановий Показати IP 24 Лютого 2015 13:45
ну не знаю куди потрібно посадити тих журналістів,але те що знищили озимину це факт,і до того ж на не розмитнених автомобілях і з такими номерами катається правий сектор-це очевидно
Друг до лановий Показати IP 24 Лютого 2015 13:50
ти казковий дал***об
лановий до Друг Показати IP 24 Лютого 2015 14:00
а ти напевно із тих"правосековських *******розков?"
Мирослав до лановий Показати IP 24 Лютого 2015 13:59
Та ну, купа машин з такими їздить. У мене такі є, але я - далеко не з ПС
Оксана до лановий Показати IP 24 Лютого 2015 15:28
Що ж Вам правосекі такого зробили що Ви їх так ненавидите. Воюють???? В Бога вірять, за справедливість боряться???? Що не так
волинянка до лановий Показати IP 25 Лютого 2015 00:13
Ви мабуть там були і усе бачили! Шо за люди!!!
Іра до лановий Показати IP 26 Лютого 2015 09:36
З тими, що їздили міліція не розбереться....
юрист Показати IP 24 Лютого 2015 13:57
а ще є стаття 248 Кримінального кодексу України "Незаконне полювання"
аа Показати IP 24 Лютого 2015 14:01
пошумлять і затихнуть. ті, хто натворив тихенько відкупляться, затихнуть на місяць-другий, а там знову по новому. така наша влада. я не вірю, що в перший ж день після затримання вони не знали хто це натворив. а спихнули все на правий сектор , щоб перевести увагу від прізвищ зловмисників
федя до аа Показати IP 24 Лютого 2015 14:03
я згідний. чому не висвітлять прізвища діячів. тоді ясно буде чи вони з правсека чи синки паскуди генсека
з першого разу Показати IP 24 Лютого 2015 14:11
вгадайте, а чи знайдуть решту "сафарщиків", коли навіть імена вже впольованих на гарячому за 7-ми печатками!
Папарацці до з першого разу Показати IP 24 Лютого 2015 14:21
Чому ж, я знаю імена. Але, на відміну від інших, в мене є поняття професійної етики
аяяй Показати IP 24 Лютого 2015 14:16
вже певно міліція встановила особи любителів полювання . так чому ж громадськості ні слова ?і ВН не пишутть імена цих героїв.невже бояться
Закон до аяяй Показати IP 24 Лютого 2015 14:20
Ти довбограй. Для чого їх писати? Щоб ти тут гавкав? Так, вони неправі, але імен вам ніхто не скаже. Що, вирішили в правосуддя погратися? Чи в середні віки? Попустіться. Це таємниця слідства
Йосип до Закон Показати IP 24 Лютого 2015 15:13
Таких героїв як вони і ти має знати вся країна. Один син прокурора, Один працівник виконавчої служби і т.д В цьому мабуть ніхто не сумнівався(((
Фермер Показати IP 24 Лютого 2015 14:22
Імена зловмисників Причепа І холомецький,та інші....
Лівий сектор Показати IP 24 Лютого 2015 14:26
Скоріше за все це дійсно правий сектор і волонтери бо об'єктивно з такими номерами іздять правосеки а губернатор якщо говорить то знає бо йому доповіли правду міліціонери. Але тепер справу замнуть бо вже не називають тих що затримані бе це ж "хероі" яких породила революція а мажори таким не займаються, вони по ресторанах а не на полях гасають. Скачіть високо,кричіть щось про славу Украіні.
lerik до Лівий сектор Показати IP 24 Лютого 2015 14:29
Ти де**іл???
Йосип до Лівий сектор Показати IP 24 Лютого 2015 15:15
Коли москалі будуть насаджувати тебе на палю. Будеж молимтись шоб хтось тебе захистив. Правосеки воюють за наш мир на сході. Подивись фільм Добровольці Божої чоти
вася до Йосип Показати IP 24 Лютого 2015 16:45
коментар було видалено
Антон до Лівий сектор Показати IP 24 Лютого 2015 15:48
Пропоную ігнорувати. Провокатор, просто мінусуйте. Нехай всреться. Такі коментатори разом з такими "мсливцями" мають бути стреляними і пизже***и
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 14:54
Бидло невиховане, немішало б вчинити самосуд
думаю Показати IP 24 Лютого 2015 14:59
Волонтери добре знають ,хто їздив на тих машинах ,бо самі приганяли ті машини. А те що не оприлюднюють прізвища ,значить справу замнуть.
До larikiv Показати IP 24 Лютого 2015 15:03
Де''іли такі як ти гасали по полях чи знову спишіть все на Путіна, це він вам скати палив і долар догнав до курсу майже російського як ви казали дерев'яного і далі розвалює державу,це ж не ви!?
читач Показати IP 24 Лютого 2015 15:11
та назвіть прізвища, а висновки вже самі зробимо! Хіба це така проблема?
поле Показати IP 24 Лютого 2015 15:11
Ти дивись Зінкевич собі яке алібі намалював.
Антон до поле Показати IP 24 Лютого 2015 15:49
Ще б тобі хто мозок намалював :))))
Ольга до поле Показати IP 24 Лютого 2015 18:15
Ти *мо *ончене! Причому тут Зінкевич?
так Показати IP 24 Лютого 2015 15:14
А що волонтери з особливого тіста зліплені- великі гроші - великі спокуси.
і хто розпалюе Показати IP 24 Лютого 2015 15:15
ворожнечу попи чи ці революцинери перекормлені.селян отарами в ато гонять а ці би***кі на забій не підуть вони з тепловизором на які зінкевичи збирають за зайцем поганяють.а селяни молодці
Валюшик Показати IP 24 Лютого 2015 15:28
Борщевський Андрій тоже там був,зараз пробує через Саганюка вирішити проблему.
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 15:35
зараз з такими номерами їздять контрабандисти,бурштинщики, які ніякого відношення до Майдану, Правого Сектору не мають, зате є членами так званої "крутої самооборони"- організації контреволюційної, з тісними завязками з сбу, прокуратурою, яка має на меті лише продовжити власне збагачення в теперішніх умовах. Це звичайні пристосуванці,які хочуть до того ще й виглядати "крутими" пацанами у нових реаліях, при цьому турбуючись лише про власну шкіру
Очевидець Показати IP 24 Лютого 2015 15:53
Юра Приступа, Тарас з виконавчої, Манько з Пятидень(штуцер), Борщевський менший , син Свєткі (сігаретниці)та ще до десятка чоловік. Все місто вже знає імена. Там і прикордонник і син прокурора і інша "еліта" На Всі машини які фігурують в справі ніякого відношення до волонтерства і волонтерів не мають. Всі тепловізори куплені Зінкевичем були передані військовим, про що свідчат акти передачі. А тепловізор є в кожного 5го мисливця. Хай мвс розбирається хто пригнав, як і як там військові номера зявились. Мажоризаминають справу...
Факт до Очевидець Показати IP 24 Лютого 2015 17:12
Дякую за конкретику. Батьки мають отримати нагороду за виховання. Гузь, доведи що ти народний, а не блатний хараводний.
Гузь до Факт Показати IP 24 Лютого 2015 17:42
Як я можу допомогти безкоштовно, навіщо ви мені потрібні холопи!!!
прокурор до Очевидець Показати IP 24 Лютого 2015 17:28
Якiсь лэвi хлопцi.
Федя до Очевидець Показати IP 24 Лютого 2015 21:26
Ти придурок кончаний!!!!!!!!!!!!!, спочатку як щось писати сам виясни інформацію.......
Олег до Федя Показати IP 26 Лютого 2015 10:05
...дійсно,вже дістало!Хто надає таку брехливу інформацію,і розпускає чутки?!Немає чим зайнятися!Одна людина з цього списку,точно ніяким боком не причетна до цієї пригоди!Є багато свідків,і доказів,перебування його зовсім в іншому місці.Хотілося б побачити те падло,яке склало список учасників сафарі,і щоб він відповів за кожне призвіще указане там!
місцевий житель до Очевидець Показати IP 1 Березня 2015 19:03
А ким ти з цих "героїв" є? Ти так гарно пишеш, що складається враження, що ти один з них.
УВАГА Показати IP 24 Лютого 2015 17:31
Гунчик звичайно ко..ел ще той. Але щодо питання наших волонтерів а зокрема Панасюка та Зінкевича, хочеться знати інформацію - що в них з питанням МОБІЛІЗАЦІЇ. А то легенди ходять, що вирішують як "відкосити" і через генералів, воєнкомів, Саганюка і кого тільки можна. Можливо Зінкевич з Панасюком самі прокоментують і розвіють слухи. Костя, Олексій - ви це зробите, чи як завжди на незручні питання ГОЛОВУ В ПІСОК
Ольга до УВАГА Показати IP 24 Лютого 2015 18:19
Вони то нічого не роблять щоб відкоситись, а от "Свобода" закосила по повній! Коба, Карпюк - перші позорники міста!
до Ольги до Ольга Показати IP 24 Лютого 2015 20:52
Відразу відчувається у висловлюваннях ВЛАДА. Стоїть їм Свобода як кістка в горлі
сергій до УВАГА Показати IP 24 Лютого 2015 18:35
Чого ти дивишся на скалку в оці брата твого? Колоди ж у власнім оці ти не добачаєш? 4 Євангелія від Матея 7:1-8 Що особисто ТИ зробив для АРМІЇ???????? я НЕ ЗАХИЩАЮ не олексія ні костю !!!!!!! я знаю їхні вчинкі!!!!! чим ти можеш похвалитись?????????
Активіст до увага до УВАГА Показати IP 24 Лютого 2015 20:24
Та дайте їм відповідь. А то та влада не заспокоїться
Олег до УВАГА Показати IP 26 Лютого 2015 09:41
ЇХ мобілізують, а Ви будете робити, то все що хлопці роблять, підривайте зади від комп"ютерів і вперед - до війська.
перехожий горохівськ Показати IP 24 Лютого 2015 18:39
А кажуть нібито ,що той Юра Приступа чи то директор музею чи то заповідника у Володимирі. То правда чи як ? Акщо рпавда то дійсно у тому Володимирі-Волинському всі начальники разом з Саганюком якісь біснувати чи шо!!
Віруючий до перехожий горохівськ Показати IP 24 Лютого 2015 18:44
правда.
Ваня до Віруючий Показати IP 26 Лютого 2015 09:43
Правда
мисливець Показати IP 24 Лютого 2015 19:06
Яке може бути полюваня.воно закінчилось в січні
НОНА Показати IP 24 Лютого 2015 19:28
Цей бардак розвів правий сектор і дружні самооборони. Це вони першими в порушення всіх українських законів почали на "лівих" машинах по області кататися з незрозумілими номерами і мєнтів зашугали, що ті боялися їх перевіряти. А мєнти суки кому попало дозвола на нарізні стволи роздають. А відносно патріотизму правого сектору, то треба правді в очі дивитися в ДУЦі воює до 1000 чоловік, а в збройних силах та МВС до 300 тисяч , то правосеки ніякої погоди на фронті не роблять. Я не принижуюю честі тих людей що захищають Батьківщину, а констатую факти. Гунчику треба елементарний порядок в області наводити, а не ляпати язиком. Передвиборча кампанія скінчилася і починати наведення порядку треба з прокуратури і мєнтів. Слава Україні!
ланцелот Показати IP 24 Лютого 2015 20:45
Цікаво, чи буде Гунчик відстоювати справедливість і домагатися притягнення до відповідальності правопорушників. а когось звинувати це діло не хитре
Паша Показати IP 24 Лютого 2015 20:52
Гунчик повинен вибачитись перед всіма ВОЛОНТЕРАМИ!!!!!! Чекаємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Речник Показати IP 24 Лютого 2015 21:28
Наплодилося всякого непотребу, але самі винні!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 22:12
Бо бляд....ь нагнали мотлоху лівого добре що тільки поля а не людей стріляли бо потім би шпинат разом з гнучкому самі шукалиб всі ці машини з лівими номерами значить виібатттти начальника в-волинського Даі якого хееееера там їздять такі машини чи він з них бере касу яку потім передає на верх кравчені а кравченя шпизі а шпинат авакову
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 22:16
Теплові хор де взявся сигарети коли через Бугал переправляють то поляків палять чи є чи чісто і тимиж самими джипа ми іх і возять
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 22:27
Неначе люди подуріли...
місцевий Показати IP 24 Лютого 2015 22:45
коментар було видалено
Підсумок до місцевий Показати IP 24 Лютого 2015 23:51
Перше - ніхто із цих названих " особин" не причетний ані до правосєків ані до волонтерів ; Друге - Гунчик - Саганюк - їхні поплічники (проплачені змі та окремі особи) явно забрехалися ;
СВІДОК до місцевий Показати IP 25 Лютого 2015 10:00
Да це правда це ті хлопці! І GL на другий день була теж і бус Vito(ЗАТРИМАНИЙ) - рішали як вийти з ситуації. Кажуть "ПАГОНЧИКИ" замішані (PZ8307GC). Мов не по тій справі були з ранку в МВС, але перепитали за вечірню пригоду. На рахунок поводиря згідний - але як міг поводир цією автівкою гасати знаючи усі входи і виходи третього села???????? Поводир то був але до лісу і по лісі а от хто міг знати входи і виходи третього села?????? Навіть і GPRS інфракрасне не помоглоб, А ВТІКАЛИ ГАРНО ВІД 80 І ВИЩЕ ПО ПОСІВАХ З РОЗВОРОТАМИ, А ГОЛОВНЕ ВОДІЙ АБО ШТУРМАН ВОДІЯ КЛАСНО ЗНАЛИ СЕЛО!!! ЗРОЗУМІЙТЕ ОДНЕ- поводир з іншої сільської ради звідки заїхали на полювання. Ліс він теж знає - згідний 100% Але ІНШИХ три СЕЛА по котрих їздили і гасали і втікали знаючи стежини?????????? . Тут є ЗАМОВЧАНІ прізвища які їздили в цій автівці і які мали ще у ввечері все порішати - селян корочкою грузанути. РАДЖУ З СЕЛЯНАМИ ВЖЕ ПОРІШАТИ - ВІДШКОДУЙТЕ ЗБИТКИ-приїдьте вибачіться поговоріть. (БО В СУДІ НАЗВЕМО І ВАС усіх знаємо і без слідства- бо воно ВАС і так не найде.) І НАРЕШТІ ВІДЧЕПІТСЬСЯ ВІД ПРАВИХ І ВОЛОНТЕРІВ - ВОНИ ТУТ НІ ДО ЧОГО!!!
Олько до СВІДОК Показати IP 25 Лютого 2015 23:34
Хмелюка там не було і не могло бути, він був в іншій області, принаймні ще 2 дні після того.......
Ромко до місцевий Показати IP 25 Лютого 2015 10:20
Ну хоть хтось написав прізвища, а то ляпають язиками: волонтери, правий сектор, то не ті, то не такі. Я не бачив, але скажу, я знаю, але не скажу.... бла-бла-бла... Фотографій купа, а винуватців на них немає... Можна подумати, що в міліціонерів питали дозволу на публікацію фоток. Скажете, що вони при виконанні - їх можна. Я так думаю, що осіб причетних до події можна публікувати тим більше.... Не обовязково ж підписувати - ЗЛОЧИНЕЦЬ. Може вони доведуть, що на джипах ганяли за диверсантами з Ростова і ще героями стануть.... Іронія, якщо хтось не зрозумів
СВІДОК до місцевий Показати IP 25 Лютого 2015 10:39
Мало не забув! Цікаво чи ТАТКО знає??? Думаю як взнає - то не пожаліє!!! Селянам в очі встидно буде дивитись - відшмагає різкою привселюдно бо ВІН такий коли гнівається!
Федя до місцевий Показати IP 25 Лютого 2015 23:07
Хмелюк Тарас в той час був зі мною в Карпатах і ніяк не міг там бути....... і правила полювання, ніколи не порушував..... а ти дурень! спочатку як щось писати сам виясни інформацію.......
Міський до Федя Показати IP 25 Лютого 2015 23:32
так і я це знаю підтверджую - 100%!!!!
аврпв до місцевий Показати IP 26 Лютого 2015 11:32
ти олень конкретний!!!а звідки прізвища???якщо були документи то чому немає фото з прізвищами???ти балабол!!
З пмж до місцевий Показати IP 27 Лютого 2015 10:34
Хто ж ти такий,"фахівець" місцевий,який дозволяє собі так фамільярднічати???Візьмуть ще тебе за я*** і по******ш на Схід захищати нашу Україну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Невідомий до місцевий Показати IP 27 Лютого 2015 12:35
коментар було видалено
місцевий житель до місцевий Показати IP 1 Березня 2015 19:07
Ще один інформований!!! А ти звідки знаєш так докладно про всіх, хто там був??? А ти там не був часом??? Може ти ще й знаєш який у кого з них розмір "зброї")))) Розвелось "холмсів".
Знаючий багато Показати IP 24 Лютого 2015 22:59
Той Юра вже давно не директор музею ... він разом з сестрою директор нафтобази ... а сестра жінка Колі Матусевича голови фракції БЮТ!!!!
правий до Знаючий багато Показати IP 25 Лютого 2015 13:06
Ага, то тепер понятно за яке бабло той прапорщик Коля - бютівець скуповує антікваріат у людей по Володимирі-Волинському , і знову тепер понятно чого його родак Юрка був директором місцевого музею
Разом із Нона Показати IP 24 Лютого 2015 23:03
Героям Слава! Не той патріот який крутий номер причепив на авто. Не той патріот що кричить усім,що він волонтер.Ви за чиї гроші це все купили? Хто у "Волинських новинах", або в інших інтернет виданнях це озвучить, той може претендентувати на порядність.Авто з цими номерами мають бути на сході. Віддайте шановні активісти їх у військомати, просто так, тихо і вночі. Тому що у вас не має силі волі, честі, і гідності прийти , отримати повістки і бути чесними воїнами серед тих 300 тисяч справжніх бійців. Не мажорів, не соціологів, політологів і дешевих ,ніби народних депутатів.
Так треба Показати IP 24 Лютого 2015 23:07
Треба з них сформувати добровільчий батальон ((( Мажори Володимира)))) і на передову!!!! хай там стріляють з калаша з тепловізорами!!!!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2015 23:14
"патріоти" до першої повістки у військомат
До Разом з Нона Показати IP 24 Лютого 2015 23:26
. Ви уважно почитали попередні коменти та статтю? Видно що Ви не разу не давали грошей на армію, бо як би давали то хотіли б знати куди вони пішли, і не говорили б про "тиху передачу". Волонтери бувають на фронті частіше ніж Ви і . Якщо волонтери поїдуть воювати, хто буде армії допомагати? Можливо Ви? Авта придбані волонтерами і так на сході, а ті авта що приганялись для 14ї бригади поїдуть на схід з 14ю бригадою! Машини ж які приймали участь у "сафарі" не є волонтерськими, і були пригнані злочинним шляхом!
сергій до До Разом з Нона Показати IP 25 Лютого 2015 07:28
Шлях то той самий та мета інша!!!!
область до До Разом з Нона Показати IP 25 Лютого 2015 09:36
Якщо волонтери поїдуть воювати, хто буде армії допомагати? будуть інші волонтери допомагати.
Валентина Показати IP 24 Лютого 2015 23:34
Всі хто каже що волонтерів треба забрати в АТО, може сісти з ними і проїхатись по лінії фронту, спробувати що ж то таке волонтерство. Там де військові їздять бронетранспортерами і в бронежилетах, волонтери їдуть звичайним бусом без зброї, та засобів захисту. А прийде повістка підуть! Для влади це було б великим подарунком!
неприємно до Валентина Показати IP 25 Лютого 2015 09:32
уряд розказує про 100-ні витрати на добу , з населення 15%вираховують на армію , мамам ,які доглядають діток уже з літа 130 грн(це єдина сума яка платиться по догляду за дитиною не платять( теж на армію) і ніхто з волонтерів - і не ті хто уже має посади у міністерстві оборони і не місцеві , які важають себе крутими і як йшли в депутати то в програмах мали пункти як реформувати армію НІХТО З НИХ НЕ ПІДНІМАЄ ПИТАННЯ КУДИ ПРОПАДАЮТЬ КОШТИ НА АРМІЮ . ВІДПОВІДЬ ОДНА - ОБОМ СТОРОНАМ ВИГІДНО ,ЩОБ БУЛО ВОЛОНТЕРСТВО І НЕКОНТРОЛЬОВАНІ КОШТИ.
пшонка Показати IP 25 Лютого 2015 00:38
та вся пзд....браття правосекі і самооборони нефіга не роблять вони ходять безробітні понабирали віджимають бізнеса в людей і мішають працювать бо самі нічого не добились мози не роблять це самі натуральні бандюги які роблять що хочуть і їм за це нічього бо даже мусара іїх бояця
сергій до пшонка Показати IP 25 Лютого 2015 07:30
Шо ти плитеш??????? то ти про кого??????? хто їх боїться?
777 Показати IP 25 Лютого 2015 09:45
Учасники "сафарі" відомі. Гунчик, як завжди "тіліпало язиком". Куди Порошенко дивиться з таким "очільником області"? Соромно за Волинь, ми варті кращого, значно кращого. Вчора в прикордонників відбулося потужне дійство, але на урочистостях без сліз важко було слухати новоспечених волинсько-луцьких керманичів. Кудрявцев і компанія - подивіться сюжет, не соромно? Доки нами будуть керувати такі бездарі-демократи, Волинь, Україна будуть тихенько вмирати... Ще дивно, що ніхто з цієї бригади в "сафарі" не взяв участі...
007 Показати IP 25 Лютого 2015 10:17
Отже робимо висновки 1. Місцева влада - а саме володимирська, звідки ці покидьки зявилися на незареестрованих авто і з нарізною зброєю так предметами військового спорядження, за зловживання і безініціативні дії ,що призвели до організації таких скажімо злочинних угрупуваннь , а також керівник Волинської області за неправдиву інфрмацію та інформаційні наклепи на волонтерів та інших осіб повинні негайно подати у відставку за ЗАКОНАМИ ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ Якби дійсно було введено військовий стан - то всіх учасників цього сафарі ,або розстріляли, або відправили років на пятнадцять в тюрягу разом з мером і нач міліції Володимира, та керівником Волинської області
Бмв Показати IP 25 Лютого 2015 10:19
Розігнати їх взагалі тих правосеків вони доброго нічого не зробили не зроблять і не збираються, а тікі блатують падонкі... Одних ловлять тіпа порушників, а самі... І в звірівському лісництві патрола їхнього не раз ввечері бачі...
свояк до Бмв Показати IP 25 Лютого 2015 10:32
Бмв . Ти напевне все-тики чудак :які правосеки, Ти чудак безграмотний чи шо !!! Читай коменти - там же сказано призвіща " хорошо ізвестних владімірских людей" і вони таке відношення мають до правлсеків як ти до української мови
сергій до Бмв Показати IP 25 Лютого 2015 12:52
Всіх розігнати, всіх розтріляти, всі ГАВНО! ПЕРШ НІЖ НАПЕСАТИ ЯКУСЬ Х..НЮ задейте собі питання що доброго роблю Я!!!!! от пише Бмв " І в звірівському лісництві патрола їхнього не раз ввечері бачі..." і твої дії післятого як ти побачив їх , що вони чинили на твою думку не законно?????
льова Показати IP 25 Лютого 2015 12:01
Дані діяльності деяких персон, Приступа Юра 1978р, (торгівля нафтопродуктами) все паливо яке продавалось і продається в м,Устилуг по домівках привозили з його бази податки в державу не поступали іншим ( оптовим) покупцям продавалось також без документів, Друга персона Борщевський Андрій шістка Саганюків , їздить по митницях для Саганів та контролює переправку контробанди через крдон,Батько Андрія Борщевський Володимир "чесний" бізнесмен який декілька років тому працював нелегально на німецьку фірму "TERRA" по перегону вантажівок в країни СНГ викрав різними схемами до мільйона доларів за що його потім і вигнали , не вірете хай прокуратура перевірить тільки не вол-волинська бо вони з ними разом також деколи на полюванні
ПРАВДА Показати IP 25 Лютого 2015 12:43
100 % ІНФОРМАЦІЯ. ОДНУ З МАШИН ЯКА БУЛА ПРИЧЕТНА ДО РАЛЛІ ПРИГАНЯВ ОДИН ІЗ ВОЛОНТЕРІВ ЗІНКЕВИЧА, БРАТ ПАНАСЮКА ОЛЕКСІЯ - ІГОР. ІНФОРМАЦІЯ ПЕРЕВІРЕНА, АВТО ПІСЛЯ РАЛЛІ ЛЮБИМИ МЕТОДАМИ ПРОБУВАЛИ ПЕРЕПРАВИТИ НАЗАД ЧЕРЕЗ КОРДОН.(ЧИ ПЕРЕПРАВИЛИ НЕВІДОМО)
007 Показати IP 25 Лютого 2015 12:58
Отже якщо Вам на сто відотків відома така інформація як Ви 2 ПРАВДА " стверджуєте то прошу дуже - факти в студію !!!
ПРАВДА до 007 Показати IP 25 Лютого 2015 13:14
ВОЛОНТЕРИ ЗІНКЕВИЧ І ПАНАСЮК ЗАГОВОРИЛИ ЯК ВЛАДА. ШАНОВНІ ПО ФАКТАХ ВАМ ЛЮДИ РОЗКАЖУТЬ. КОСТЯНТИН ВИ РОЗКАЖІТЬ ЗА ЩО ВИ ЖЕВЕТЕ? У ВАШ МАГАЗИН ВЖЕ МАЙЖЕ РІК НІХТО НЕ ЗАХОДИТЬ. ВСЕ СКОРО ВИЙДЕ НА ПОВЕРХНЮ
Офф до ПРАВДА Показати IP 25 Лютого 2015 13:43
О, проснувся жополиз типовий з міськради.
Анонім до ПРАВДА Показати IP 26 Лютого 2015 01:01
Брехня,до Кості в магазин ходить багато людей!!!!!!Там всі товари по доступній ціні!!!!Може ви щось знаєте про те що має вийти на поверхню,якщо вже зайшла мова розповідайте прямо тут!!!!!
kupel до Анонім Показати IP 26 Лютого 2015 01:04
to pravda. i po ludski prodavci zavzdy pidakzut i kostija poradyt
Ігор Показати IP 25 Лютого 2015 14:04
Я так зрозумів що якщо комент не подобається так зразу жополиз значить правда що мордочка ваша в пушку
Офф до Ігор Показати IP 26 Лютого 2015 00:21
Ні, я незалежний. Але жополизів з міськради знаю. Ти мені по імені одного нагадуєш
Скажіть правду людям Показати IP 25 Лютого 2015 14:38
Волонтери Володимира-Волинського і їхні всі колеги розкажіть людям ,як ви всі соваєте контрабанду через кордон,Хай Скаже Костя Зінкевич як він він продає цигарки ,горілку ,контрабандну,товар везе через кордон і не сплачує податків,і говорить що він такий чесний,хай розкажуть волонтери де взяли гроші на свої дорогі маєтки,багато хто цього незнає з людей,є також багато цікавої інформації про зінкевича колег,тільки всі мовчать,бо не такі Г** як вони всі,скажіть Зінкевич за які ціни ви купуєте автомобілі для АТО в Європі ,людям це буде дуже цікаво,скільки ви приклеюєте з цього грошей собі.Ви тільки що робите що обсираєте людей!!!всі говорять що Юрій Приступа такий х**вий скільки диз палива він виділив для нашої армії ,цього ніхто неговорить людям,тільки обіс**ти можуть,фінансово також багато вчому допоміг.Немаєте ви совісті ви ВОлонтери продажні!!!!!
іронія долі до Скажіть правду людям Показати IP 25 Лютого 2015 17:43
Юра Приступа! Тебе, що на сафарі не було? Не знімай з себе вину і не перекладай на когось! Тема статті не хто скільки допоміг армії, а хто попсував фермерські угіддя!
007 Показати IP 25 Лютого 2015 14:57
Після останнього коментаря - читати далі напевне вже не варто, бо поступила раптова команда бюджетного спец радника міського голови Ігоря П-зея з Володимир-Волинської міської ради " прикормленим шавкам Данілича "на форумне обс**алово " всіх нормальних людей, всіх тих хто має свою, осібну від влади власну думку.
------- до 007 Показати IP 25 Лютого 2015 16:53
Саганюк і Зінкевич - це вже давно єдине ціле. Коли хтось бачив, щоб Саганюк своєму ворогові дав в центрі міста приміщення під офіс, та ще й безкоштовно. Та він скоріше на той світ піде. А Кості пожалуйста. Коли хтось бачив, щоб придворний пес Гінайло допомагав недругам Саганюка. А з Костіком в засос. Вибачте,але Г** рано чи пізно вспливає
007 до ------- Показати IP 25 Лютого 2015 17:00
Прошу факти в студію - назвіть адресу цього приміщення в центрі міста ( якого) і ми оперативно перевіримо чия то власність і на кого була ,або тепер оформлена.
юрист до ------- Показати IP 25 Лютого 2015 17:22
причому тут Костянтин? Це він по полям їздив? Тема матеріалу яка? Здається, зіпсовані угіддя фермерів! Скільки хочете знімайте з себе вину пишіть тут гидоту на волонтерів, але селяни знають своїх кривдників, які понесуть покарання за свої дії. Костянтин з переломаним носом по місту не ходить і з синцями під очами.
-------- до юрист Показати IP 25 Лютого 2015 17:52
Ще скоро буде їздити і не тільки з носом. Тому що таких речей, щоб завдяки волонтерству лізти в політику ніхто не розуміє. Скоро всі побачуть, що і Зінкевич, Панасюк, Шлейн... всі будуть лізти у політику. От таке це волонтерство, тільки для вигоди і наживи. Чи може я помиляюся? АКТИВІСТИ КОМЕНТУЙТЕ
Офф до ------- Показати IP 26 Лютого 2015 00:23
Або Саганюк просто сцить, бо волонтери нині, бачу, сила добра раз проти них таку армію жополизів з міськради виставляють.
1000 % до ------- Показати IP 26 Лютого 2015 11:09
ПРАВДА ВИПЛИВЕ А ВОЛОНТЕРИ ВОЛОДИМИРСКІ КОРИСТУЮТЬСЯ МОМЕНТОМ .
злодій Показати IP 25 Лютого 2015 16:12
ВСІ НА ЗОНУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
свояк до злодій Показати IP 25 Лютого 2015 17:29
То таки -так, особливо всю Володимир-Волинську міську раду і местних депутатов во главе з Саганюком Петром туди треба і то негайно!!
008 Показати IP 25 Лютого 2015 19:41
Кожне щеня гавкає на волонтерів, але коли Костянтин писав що готовий зустрітись з кожним хто висловлює не довіру, і бажано при максимальній кількості пересічних громадян, щоб вияснити скільки де чого було отримано, закуплено передано, ні одне ЩЕНЯ не зголосилось! А про машини які приганялись з Німетчини для АТО Зінкевичем, хто хоче той знає, останній раз було пригнано 2 авто LandRover та пікапчик Mazda. Ровер куплений за 1700євро, а Мазда за 2700євро(700 з яких доклала діаспора Гамбурга). (до речі Тарас з Пашою проїхали всю Німетчину не разу не перекусивши, щоб не витратити зайвої копійки, ночували спочатку в Тарасового брата, а потім коли купили перше авто, то в автомобілі) Якщо цікавлять якісь їнші подробиці Ви зверніться в офіс Активіста, вам нададуть всю звітність і інформацію. Я так і робив коли мене цікавило як використались мої гроші. Ви краще пишіть про пі.....рів які поля попсували!!!
----- до 008 Показати IP 25 Лютого 2015 21:51
Шановний прихильник пана Зінкевича. За кожну копійку отриману та використану, людині, якій немає що боятися повинно бути прозвітовано публічно перед громадою,а не бігати та випитувати. А щодо проїхали всю Німеччину - то скажу ВАМ що є таке поняття як компютер, коли можна попередньо домовитися щоб не їздити ГОЛОДНИМ. Не давіть на сльози, і передайте Зінкевичу , щоб менше займався ПОЛІТИКОЮ, бо це не личить волонтеру.
Волинь до ----- Показати IP 26 Лютого 2015 11:02
На сайті "Об"єднаний активіст" в фейсбуці звітують про кожну копійку отриману і потрачену. Зайдіть подивіться.
Офф до ----- Показати IP 26 Лютого 2015 17:51
"передайте Зінкевичу , щоб менше займався ПОЛІТИКОЮ...", - сците значить, паскуди, що піде в політику))
????? Показати IP 25 Лютого 2015 19:54
Обговорення зливають!!!! Таке враження , що то Саганюк з Зінкевичем пяні з калашами на джипах по полях гасали, а не володимирське мажорне бидло!!!!
Це точно до ????? Показати IP 25 Лютого 2015 20:01
Коли в країні біда , коли 18 річних наших земляків добровольців привозять зі сходу мертвими. Знаходяться тварюкі які дозволяють собі таке не людське поводження.
Правда Показати IP 25 Лютого 2015 21:51
Ви так ляпаєте своїми язиками як російські телеканали кожен під свою вигідну правду а хоч один з вас зустрівся з хлопцями чиіі фамілії ви так гучно обговорюєте Язикошльопи ви розпитав бо бачу комусь дуже вигідно це все
Дядько до Правда Показати IP 25 Лютого 2015 22:32
Бідні бідні хлопчики, забрали в них играшки , тепер напевно плачють. Давайте їх пошкодуємо!
Бмв Показати IP 25 Лютого 2015 23:06
Тут переважно більшість оленів які пишуть бред і викривають всіх шо всі мов хароші а наслідкі то дтп то вбивство то вимагательство і ...
Бмв до свояк Показати IP 25 Лютого 2015 23:09
Тупий безграмотний ум.т глян як ти пишеш сам!? Ти наверно в слові х.й дві помилкі робиш, та ти з трудом говориш!!! Умнік.
008 до ----- Показати IP 25 Лютого 2015 23:41
Звіти всі є на сторінці організації до січня 2015р. Оновлятись буде кожні 2 місяця. Як би я це робив я б взагалі відчитувався лише перед тими людьми що давали кошти, але вони вирішили перед всіма, то їхня справа. Чому перед бидлом таким як ти яке ні копійки не дало відчитуватись?! Поїдь хоч раз з ними в зону АТО, 200х допоможеш вдягнути, взути, в труну положити, а потім допоможеш кришку зняти перед дітьми та матір'ю. Бог тебе вже покарав - віднявши розум!!!
волинська пліткарка) Показати IP 26 Лютого 2015 00:31
А що ж Панасюка не пише ніхто він особисто на синьому джипі по Вол.Волинському розсікав!!!Волонтери срані!Покидали бізнеси і волонтерами стали сраколизи Саганюковські!Ганьба!!!Не дай Боже ще на Мера когось із їх Братії!!!
Від Бога до волинська пліткарка) Показати IP 26 Лютого 2015 00:44
Уахахахахахаха!!!)))) Парасюк - Саганюковський сраколиз)))) Я чуть зі стільчика не впав
Марія до волинська пліткарка) Показати IP 26 Лютого 2015 00:49
Боже, зроби так, щоб мером став хтось з волонтерів. Бо це вже не сила терпіти!!!!!!!!!
місцевий до волинська пліткарка) Показати IP 26 Лютого 2015 11:28
А що, мають машини по місту на евакуаторі возити, поки їх готують до відправки в АТО?
Від Бога Показати IP 26 Лютого 2015 00:44
*Панасюк
Ольга до Від Бога Показати IP 26 Лютого 2015 01:39
Зінкевич буде мером!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----- до Ольга Показати IP 26 Лютого 2015 12:46
Ольга ви що Зінкевич?
Валя до Ольга Показати IP 26 Лютого 2015 14:33
Чайковську в мери нехай далі наших дітей по школах гнилою картоплею кормить!!!!
Місцевий Показати IP 26 Лютого 2015 01:37
Щоб випадково не поділись коментарі я стараюсь писати вище сказане всюди! Нехай всі читають! http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=4210#p4210 Там написав я і ще хтось тоже володіє інформацією.
Волиняка до Місцевий Показати IP 26 Лютого 2015 11:13
я особисто вже від багатьох Волинян чув нарікання , що Володимир це розплідник різної нечисті на цілу область.
Небайдужий Показати IP 26 Лютого 2015 10:47
- давайте обговорувати конкретну подію ; - яка позиція з цього приводу обєднання Волинських фермерів - їм тепер самим , що теж озброюватися та захищати свої ферми і поля . Якщо бездіють в області та покривають нахалюг - міліція , прокуратура , суд - тоді що будемо запроваджувати НАРОДНИЙ МЕТОД _ САМОСУД.
свояк до Небайдужий Показати IP 26 Лютого 2015 12:09
Володимирські бандюги -сафаристи таке вчворили через багаторічну інертність та бездіяльність місцевої володимирської влади, прокуратури міліції. Якби у Володимирі не керував мафіозо Петро Данилович разом зі свом десятком бандитів ТО ТАКОГО ПРОСТО не БУЛО . А таке феодальне все нахабстов вседозволеність від нашого любого мера.Петра Тому треба ініцювати звернення від волонтерів до Президента України, Генеральної прокуратури, до новоствореного Анткорупційного бюро аби провели спеціальну повну перевірку діяльності за останні пять років всіх місцевих структур ТОМУ ШО ТАКІ ПОРУШЕННЯ І ТАКЕ НАХАБСТВО БУДЕ У ВОЛОДИРІ ЗАВЖДИ , поки керуватиме ота саганюковська банда разом з Данілловичем . Хватиь терпіти таке знущання над людьми
житель міста Показати IP 26 Лютого 2015 12:11
Костянтина Зінкевича в мери Володимира-Волинського! Весь Володимир підтримує Вас!
----- до житель міста Показати IP 26 Лютого 2015 12:50
Може Володимир Володимирович або Петро Данилович? Пане житель міста ви не вживали сильно діючих препаратів?
Коба до житель міста Показати IP 26 Лютого 2015 12:55
Ще злодія і брехуна до влади ви збожеволіли!!! Я Коба хочу бути мером!!! І я буду все робити щоб ним буть от так!!!!
опаааааааа до Коба Показати IP 26 Лютого 2015 13:26
Тут і Петра шавки образились. І Зінкевич поганий і Коба...
Інна до Коба Показати IP 26 Лютого 2015 14:31
Дивись бо Даун Толян Сорока тобі глотку перегризе шо ти йому дорогу перейшов!!!
Карпюк до Коба Показати IP 26 Лютого 2015 18:01
Володимир за Кобу! Кобі потрійне "слава" триииичі!
До свояка до житель міста Показати IP 26 Лютого 2015 14:29
Якщо все так погано то чому вони поїхали в другий район а не у свому гоцали??? Може це заказуха якась??? Бо щось не вяжеться Володимирська влада до Горохівського району
Олег Показати IP 26 Лютого 2015 12:26
Який Володимир за зінкевича ти що накурилась говори від себе бо це ще той фрукт з дуже темним минулим і якщо він обс*рає інших то спочатку треба себе відбілити от і знайшов новий бізнес. Волонтерство. А ще в мери преться . Чому ж він капітан збройних сил і не в АТО вдало знайшов собі прикриття волонтерство
Краще Олега до Олег Показати IP 26 Лютого 2015 17:54
Олежику, а ти так часто до Зінкевича в труси зазираєш, що знаєш так всі сторони життя Костянтина?
Матрос до Олег Показати IP 26 Лютого 2015 17:58
Ти тупий чи як? Ти бачив результати виборів до ВР по Володимирі? Ти бачив відрив Зінкевича? Володимир за Зінкевича. Отож бо. Як не бачив, то відчисть очі і глянь.
Волинянка Показати IP 26 Лютого 2015 13:42
Ніякого темного минулого у Зінкевича К. не має і звання також.І взагалі ми обговорюємо злочинне "сафарі"(покатались "дітки" на машинках),а не роботу ВОЛОНТЕРІВ.
ааааа до Волинянка Показати IP 26 Лютого 2015 16:36
Не можу сказати за темне минуле, але те що він офіцер це точно. І те що разом з Панасюком прикриваються волонтерством щоб не йти воювати це також правда.
Оля Показати IP 26 Лютого 2015 15:40
Зінкевича підлиза обізвалась а тобі що вже пообіцяв бо обіцяти він мастак а от з виконанням обіцянок проблема
Великий до Оля Показати IP 26 Лютого 2015 17:56
Олю, він завжди виконує. Може, тобі наобіцяв, щоб відлипла швидше
ірина Показати IP 26 Лютого 2015 17:53
Це жах! Про яку мораль тих покидьків можна говорити! Для голови ОДА має бути честю знайти справжніх винуватців , вони мають отримати юридичне покарання і провести їх через вулиці села, щоб кожен трудяга плюнув в морду. Тварі , які живуть на хабарях і безчесті. З покарання таких речей треба починати, щоб змінити країну! На жаль , поки що оті "синочки" правлять бал!
Волинянка Показати IP 26 Лютого 2015 18:03
Якщо ви гадаєте,що волонтерська робота легка, то вперед з піснями!Але ми коментарі залишаємо під статтею про"сафарі",яке принесло багато збитків людям.На машинах,які навіть не були розмитнені!хочуть свою"справність водіння та охоти"показати нехай їдуть туди де це зараз дуже потрібно, а не прикриваються своїми "татусями"!
Думка Показати IP 26 Лютого 2015 18:03
Мда... Перечитав коменти. Якщо в Росії ЛайфНьюз, то у Володимирі Ігор Подзідзей і ко. виконують так ж фунцію. Обіср*но і перемито всіх, тільки не винуватців. Значить буде премія ще й. Харош, Ігорчик!
свояк до Думка Показати IP 26 Лютого 2015 18:21
Володимирський Ігор П...ей , він такий, він Папіков. А як же гінакше він же штатний радник самого Петра Даниловича Саганюка. Сидить собі отой хлоп на хорошій зарплаті. І за народні бюджетні гроші разом з викормишами міськрадівськими народ і об...є! А що бандюгани містом керують він того не напише . От писати всякі гадості на волонтерів, патріотів він то може , бо він папіков !!!
Камеді Показати IP 26 Лютого 2015 18:05
Я веду прямий репортаж зі ср*ча в коментарях!
1111111 Показати IP 26 Лютого 2015 21:28
володимерські барани вони я бачив 4 джипи в суботу
1111111 Показати IP 26 Лютого 2015 21:29
їхли через переславичі на завидів в суботу вечером
1111111 Показати IP 26 Лютого 2015 21:29
їхли через переславичі на завидів в суботу вечером
від гея Показати IP 26 Лютого 2015 22:25
Володимир за Ляшка! Всіх вилюбить та й висушить! Готуйтесь місцеві провладні депутати...Буде любов по-справжньому, як в кіно...
Мужик Показати IP 27 Лютого 2015 10:55
коментар було видалено
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 17:02
Що то за фігня в Україні... "Патріотизм" зашкалює, "боротьба" з корупцією зашкалює... і бардак зашкалює... Всі "патріоти" , а в Україні пекло...Наші депутати (сільських, селищних, міських, районних рад, депутати Верховної Ради України ) і керівники, олігархи (з дітками своїми і родинами) - "патріоти"- до першої повістки в військомат ...
людина Показати IP 27 Лютого 2015 23:47
Мало хто знає, що пару років тому в такому самому сафарі брали участь руслан і валік саганюки) але це все швидко притихло, і дуже далеко не пішло...
Воха до людина Показати IP 28 Лютого 2015 18:45
Давай розкажи ?? Чи ти їм рекламу робиш перед виборами?
людина Показати IP 28 Лютого 2015 21:16
А що вам росказувати? Ви ж всерівно не повірите, бо так само зазомбовані як російське населення,тільки трохі в другому напрямку.
Альфонс Показати IP 1 Березня 2015 11:35
Повідомлення з володимир-волинського форуму від користувача karatel: Увага! З'явилась інформація, що джипи готуються вивезти назад до Польщі, а вони мають поїхати на передок до хлопців в АТО!!! Але їх або вивезуть, або знищать! JEEP CHEROKE - номер кузова J4FJN8M2TL290783 - ВОДІЙ МАНЬКО ОЛЕКСАНДР КУЗЬМОВИЧ - 02.06.71 РОКУ НАРОДЖЕННЯ Джип NISSAN PATROL - НОМЕР КУЗОВА JN1WYGY60U0819501 - ВОДІЙ ПРИСТУПА ЮРІЙ АНДРІЙОВИЧ - 04.05.1978 РОКУ НАРОДЖЕННЯ
павло до Альфонс Показати IP 4 Березня 2015 11:43
Почитайте на форумі що машини вже знищують http://volodymyrforum.com.ua/viewtopic.php?p=4421#p4421
11111 до павло Показати IP 4 Березня 2015 19:26
Пашу шлейн,Панасюк ,Зінкєвіча на АТО
николай Показати IP 10 Листопада 2015 09:02
смешали все в кучу. мажоров. волонтеров. правый сектор. а вывод простой власти нет у вас во владимере. мвд на коротком поводку у местной опг элиты. а пострадал хлеб. вы вдумайтесь на волыни потоптали хлеб. да кто бы это нибыл место ему в клетке и гнать его в шею с волыни а заодно и тех кто их покрывает

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus