USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Багато хто поїхав на схід, щоб прийти до влади», - герой АТО з Волині

28 Листопада 2016 14:37
Командир розвідки 79-ої бригади, волинянин Павло Чайка заявив, що багато хто йде в АТО заради політичної кар'єри. Про це військовий розповів у прямому ефірі передачі «Шустер live», - передає видання «Патріоти України».

Герой АТО впевнений, що багато хто відправився ненадовго в зону АТО тільки для того, щоб потім потрапити до влади та зробити кар'єру.

«Якщо кожен буде робити свою роботу, тоді у нас дійсно буде Держава. Багато хто поїхав на схід, щоб потім прийти до влади. Просто зїздив, я був в АТО тепер мені можна йти в народні депутати. Багато хто на цьому просто спекулює. Я цього не можу зрозуміти», - наголосив Павло Чайка.

Окрім того боєць пригадав вираз Яценюка про "кулю в лоб" та зауважив, що насправді ніхто з політиків її не отримав. На відміну від простих українців, які гинуть, захищаючи рідну землю.

«У нас говорили деякі політики «куля в лоб, так куля в лоб». Але чомусь ту кулю так ніхто і не отримав», - підсумував Чайка.

Та зауважив, що повернення смертної кари дозволило б швидко подолати і корупцію, і багато інших проблем, які звичайними методами чомусь ніяк не можуть подолати. «Даремно у нас відмінили смертну кару. Це особисто моя думка, і я думаю, що мене багато хто підтримає».
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, про 28-річного Павла Чайкугероя АТО з позивним Сігл, що пройшов Дебальцівську м'ясорубку і двічі вистояв у Донецькому аеропорті, - писали чи не усі українські ЗМІ. Про те, як молодий командир розвідки 79-ої бригади викрав з Марʼїнки «сепарський» КамАЗ, як після важкого поранення, не долікувавшись, втік з госпіталю на передову, - знає чи не уся країна.

За героїзм Павла нагороджений орденом «За мужність» III, II і I ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
солдат Показати IP 28 Листопада 2016 14:59
то нехай ті хто не поїхав заключать контракт на рік вернуться а тоді до влади .Павлу Чайці повага
До солдата Показати IP 28 Листопада 2016 15:47
Не заключать вони ніяких контрактів і нікуди не поїдуть
51 омбр Показати IP 28 Листопада 2016 16:31
на посвідчені не пише де був, скільки був, як був,який з нього вклад.ТРа казати не багато хто ,а фамілії Кобилинський,Кравченко,Серватович,сімя Мудриків,Лапін,Фацевич,Козак,Кашуба і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus