USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

22 травня - День пам'яті лучан, які загинули на сході

5 Травня 2015 15:26
22 травня буде Днем вшанування пам'яті лучан, які загинули під час АТО на сході України. Таке рішення прийняв міський голова Микола Романюк, - про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук”.

“22 травня минає рік, коли ми хоронили Героїв, які загинули під Волновахою. Саме тоді ми відчули, що війна прийшла в кожну українську родину. Тисячі людей зібрав того дня Театральний майдан, не було жодного байдужого, у кого не боліла б душа, чи не текли гіркі сльози втрати. Для мене особисто у цей день, рік тому, почався новий відлік часу: до і після.

За цей рік ми поховали 25 наших Героїв: синів, чоловіків, батьків. І щоразу ми просили Бога, щоб більше такого не повторилося, щоб це був останній похорон”, - ділиться думками про події минулого року міський голова Микола Романюк.

На жаль, війна на сході триває. Тож міський голова напередодні Дня пам'яті та примирення прийняв рішення встановити 22 травня у Луцьку — Днем вшанування пам'яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України, та доручив структурним підрозділам підготувати відповідне розпорядження, яким передбачити заходи з вшанування пам'яті Героїв, що загинули, боронячи територіальну цілісність нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Толік Показати IP 5 Травня 2015 17:31
Дуже доречне рішення. Ми не маємо права забувати за тих, хто загинув щоб наша Україна була по-справжньому незалежною.
Анонім до Толік Показати IP 5 Травня 2015 19:08
А що робили вертушки ВСУ на місці загибелі хлопців, річницю якої бажають відмічати?
Небайдужа Показати IP 5 Травня 2015 17:35
Дійсно, ця війна стосується кожного: рідні, знайомі, друзі, колишні однокласники, однокурсники, сусіди...Не хочеться більше оплакувати чоловіків, яких забрала безглузда смерть. Страшно, що вже 25. Нехай більш не буде. Поділяю ініціативу міського голови про День вшанування пам'яті лучан, які загинули на Сході.
25 років назад Показати IP 5 Травня 2015 18:11
Украіну зробив незалежною кравчук л м .корумповані комуністи стали багатшими розікраши за одну ніч майно украінців зССРР.тепер ці комунякі в пьятий раз зх-робили нас незалежанішими і водночас війну затіяли щоб дурне обдуреним в черепний відсік не лізло
Анонім до 25 років назад Показати IP 5 Травня 2015 19:06
Для цьго і зробили незадежною, щоб стати багатшими розікраши за одну ніч майно украінців з СРСР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus