USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

27 березня: дні народження, події, факти

27 Березня 2015 00:00
День народження 27 березня святкують депутат Волиньради, заслужений лікар України Василь Пецентій, депутат Волиньради Василь Васковець, а також директор ТВО «Служба інформації ВОДТРК» Костянтин Лоцман (на фото).

Професійне свято цього дня відзначають театрали. Зичимо їм успіхів і досягнень у їхній роботі.

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх, хто сьогодні відзначає день народження чи професійне свято, і бажає здоров’я, достатку й успіхів у всіх починаннях.

Іменини за православним календарем святкують Михайло, Венедикт та Феодосій.

Новинка! Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулого року у Луцьку показали найдорожчий в Україні фільм.Відбулась презентація дитячого повнометражного мюзиклу «Трубач». Це «дітище» режисера Анатолія Матешка, якого у кулуарах називають «батьком телевізійного серіалу» за створення знаменитої багатосерійної картини «День народження Буржуя».

У постійній рубриці «Луцьк буденний» видання розповідала про вулицю Караїмську. Цікаві і невідомі факти читайте ТУТ.

Дослідження закоханих у Луцьку Волинські Новини публікували також 27 березня минулого року. Видання досліджувало, чи стають подібними риси обличчя закоханих пар.

У 2013 році видання волинського письменника розвіяло історичні міфи.

Народилися:

Сьогодні народилися засновник компанії «Роллс Ройс» англійський підприємець Генрі Ройс, німецький письменник Генріх Манн, український дисидент, політв’язень Олекса Гірник, український націоналіст, політв'язень Михайло Сорока, гуморист, письменник, журналіст, видавець Аркадій Аверченко, автор пісні «Happy Birthday to You» Патті Сміт Хілл, кінорежисер, який зняв фільми «Здравствуйте, я ваша тётя», «Адам женится на Еве» Віктор Тітов, французька кіноактриса Марія Снайдер, актор і співак Нікіта Джигурда, американська співачка Мерайя Кері.

Сталося:

1860 - мешканець Нью-Йорка М. Л. Бірн запатентував штопор.

Є декілька видів штопорів. Для прикладу, у важільних використовується простий або складний важіль, завдяки якому зменшується витрата сил, необхідна для виймання корка. В обертальних у них корок виймається поворотом ручки. Після того, як спіраль входить у пробку до самого кінця, обертання продовжується в протилежному напрямку і корок виймається з пляшки. Одним з різновидів важільних штопорів є професійний «штопор сомельє», в ньому важіль створюється завдяки упору, який ставиться на шийку пляшки.

1990 - у Лондоні на Бейкер-стріт, 221, відкрився музей Шерлока Холмса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
До ЛОЦМАНА Показати IP 27 Березня 2015 08:46
Вітаю земляка з Днем народження! Бажаю миру, злагоди, успіхів, спортивного довголіття, щирих та вірних друзів, родинного затишку. Все буде добре....
театралка Показати IP 27 Березня 2015 13:12
а ще сьогодні міжнародний день театру нажаль наш драмтеатр проміняв святкування на пиятику в доросинях а які були при ілляшенку капусники вітаю всіх хто любить театр.
Володимир Волинський Показати IP 27 Березня 2015 15:40
Вітає Костю і бажае щоб він знав де закопали клад але нікому про це не казав !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus