USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

45 прикордонників на Волині отримали житло. ФОТО

18 Жовтня 2012 16:29
В межах відзначення 20 річниці з часу створення Луцького прикордонного загону майже півсотні волинських прикордонників отримали ключі від службових квартир.

Військовослужбовцям ключі вручив Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин під час урочистостей 18 жовтня.


Крім генерала Миколи Литвина участь в урочистостях з нагоди 20-річчя Луцького прикордонного загону взяли також представники Волинської та Рівненської влади, очільники силових структур обох областей, духовенство Волинської єпархії УПЦ КП, військовослужбовці загону з родинами та ветерани-прикордонники.



Розпочалося відзначення Дня народження Луцького прикордонного загону відкриттям пам’ятного знаку на честь воїнів-прикордонників усіх поколінь. Його освятив митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл. Владика також подарував Миколі Литвину натільний хрестик і побажав надалі плідно працювати і дбати про луцьких прикордонників.







Микола Литвин, звертаючись до учасників урочистостей, нагадав, що, за останніми даними, Луцький загін є кращим серед інших у прикордонному відомстві. Генерал також відзначив, що держава піклуватиметься про матеріально-технічне забезпечення прикордонної служби, а також про соціальний захист прикордонників.

Привітали прикордонників Луцького загону також представники Рівненської обласної влади, а також голова Волинської облради Володимир Войтович, заступник Луцького міського голови Юрій Вербич, прокурор області Андрій Парака. Вони також вручили кращим військовослужбовцям і працівникам загону Почесні грамоти і Подяки відомства.


Також у межах святкування Дня народження Луцького прикордонного загону на території управління відкрили виставку військової техніки та зброї.






Втім, головною подією святкування 20-річчя загону стало вручення ключів від службових квартир родинам 45 військовослужбовців. Це житло – переобладнана на одно-, дво- і трикімнатні помешкання колишня казарма для солдатів строкової служби, що на території управління прикордонного загону.

***
Варто зауважити, що Луцький прикордонний загін був створений 20 жовтня 1992 року. Наразі в його структурі ‒ 11 відділів прикордонної служби, що охороняють державний кордон загальною протяжністю понад 545 кілометрів. Протягом двадцяти років прикордонники Луцького загону затримали 12 тисяч порушників кордону, з яких близько 3 тисячі ‒ незаконні мігранти, виявили та вилучили понад 1300 кілограмів наркотичних та психотропних речовин, близько 900 одиниць зброї, понад 12 тисяч одиниць боєприпасів, а також контрабандних товарів вартістю понад 152 мільйони гривень.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
place Показати IP 18 Жовтня 2012 19:03
А де фото квартир!
Електорат Показати IP 18 Жовтня 2012 19:48
Там на Волині подарували мотоцикли,там квартири, там будується база відпопинку для держслужбовців-пакращення прийшло!!! Тільки для кого???
игорь Показати IP 19 Жовтня 2012 09:36
Спасибо за репортаж. Проходил службу здесь. Приятно вспомнить и посмотреть. С юбилеем всех Луцких пограничников.
сергей Показати IP 2 Липня 2013 20:36
часть номер какая

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus