USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

60 екіпажів ДАІ: як волинські школярі їхали на ЗНО

24 Квітня 2015 18:18
Працівники ДАІ Волині забезпечили супровід школярів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні сьогодні, 24 квітня.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Майже 60 екіпажів Державтоінспекції Волині супроводжували автобуси з дітьми, які прямували до Луцька та райцентрів для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.



Основним завданням інспекторів під час супроводу було безпечне доправлення шкільних автобусів зі школярами до місць проведення тестування територією Волинської області.



– Діти – це особлива категорія учасників дорожнього руху, тому працівники Державтоінспекції, аби виключити неприємні ситуації у дорозі, забезпечують безпеку пересування дітей до місць проведення тестування, – відзначив тимчасово виконувач обов’язків начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області Юрій Віскунов.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО РОБИТИ ВОЛИНЯНАМ, ЯКІ ПРОПУСТИЛИ ЗНО

Державтоінспекція нагадує водіям: відповідно до пункту 3.2 Правил дорожнього руху, водії зобов'язані поступитися дорогою для забезпечення безперешкодного проїзду автомобілів із включеними проблисковими маячками, а також супроводжуваних ними транспортних засобів. При цьому забороняється виконувати обгін. За невиконання цих вимог передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 510 до 680 гривень, згідно з частиною 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Після завершення тестування працівники ДАІ забезпечили безперешкодне та безпечне повернення автобусів із учнями до навчальних закладів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
морозюк Показати IP 24 Квітня 2015 19:05
для детей это стресс....
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 21:12
коментар було видалено
кум Показати IP 24 Квітня 2015 22:51
зно хороша річ. розумні сумлінні діти із простих сімей мають реальну можливість поступити в вузи без хабарів, які вони не мають можливості платити. Але не треба з цього робити якийсь піар владі і гнати шкільні автобуси на підвіз на зно, коли набагато більше дітей йдуть пішки до школи і згадують цей підвіз на зно незлим тихим словом разом з батьками...
Анонім до кум Показати IP 25 Квітня 2015 02:49
розумні сумлінні діти із простих сімей завжди мали змогу поступити до ВИШУ, використовуючи свої знання. А зараз один і той же абітурієнт подає документи і до медичного і до технічного і до гуманітарного закладу. Авось, десь підфартить. Більш того, зараз звичайний абітурієнт не може мізками працювати, бо дай йому завдання, де потрібно думати, а не гадати, то він і сяде у багнюку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus