USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

8-річний лучанин віддав свої іграшки дітям у притулку. ФОТО

29 Червня 2016 15:22
Небайдужий хлопчик Олександр разом із луцькими патрульними передали іграшки та солодощі вихованцям дитячого притулку.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Днями інспектори патрульної поліції з працівниками ювенальної поліції відвезли трьох дітей з Луцька, які проживали в поганих умовах, у Рожищенський притулок.

Сьогодні вирішили відвідати їх, а заодно і поспілкуватись з іншими вихованцями закладу.

Також позавчора до патрульної поліції звернувся батько 8-річного хлопчика Олександра та повідомив, що син хотів би передати багато своїх іграшок тим діткам, які цього більше потребують. Мовляв, чи можуть патрульні в цьому допомогти.

Тож у патрульній поліції вирішили, що можна поїхати в притулок з цим небайдужим хлопчиком, аби він мав можливість подарувати іграшки.

Звісно, вихованці закладу були раді зустрічі з новою поліцією, адже патрульних тут ще ніколи не бачили. До того ж, троє діток, яких доставили сюди кілька днів тому, одразу впізнали одного з інспекторів Олега Ігнатьєва, який їх привозив.

Хлопчик Олександр вручив іграшки кожній дитині, ще багато іграшок передали вихователям: ними бавитимуться всі разом у групах.

Патрульні поспілкувались з дітьми у неформальній обстановці. Зараз у притулку їх близько 30, вони різного віку, багато з них відпочивають в таборах.

Інспектори розповідали про власний життєвий шлях, підтримали дітей та побажали кожному з них гарної долі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 29 Червня 2016 15:43
Молодец парень! Рада, что у нас такие детки есть!
Олександр Показати IP 29 Червня 2016 18:42
Ну, не знаю, як вам, а мені це шоу бридке, особливо після перегляду першого фото з відеокамерою. Шото мені кажецця, шо у пацана ше много чьо є. А якщо серйозно, то нащо цей піар? І так, я нічого не передавав дітям з притулку.
Людмила Показати IP 29 Червня 2016 19:18
А робота наших поліцейських доволі багатогранна
Ольга Показати IP 30 Червня 2016 00:28
Дуже добре що люди допомагають чим можуть, але вибачте, навіщо з цього робити таку велику подію, можливо та мама слави захотіла, і сина ковбоя прославити. Повірте що те що ви вистроіли їх в ряд як солдатів і видавали, на тобі, радій, я вже награвся. Невже тим дітям не гірко від того що їм несуть секонд хенд і вони ще мають позувати і може ще куди поцілувати. А завезіть нового на тисяч п'ять потрібного і в додачу свої цілі іграшки, тихенько, так щоб душа ваша раділа від доброго діла, а це так, надіюсь зрозуміло
Роберт Показати IP 30 Червня 2016 01:23
А хлопець то, все ж, молодчага - просто приїхав до дітей, віддав купу своїх іграшок і поїхав (тільки й знаємо про нього, що звати Саша)... А така поліція, напевно, саме така і повинна буди в новій вільній Україні, - викликає до себе неабияку повагу. Це просто - красиві вчинки, красивих людей!!!
777 Показати IP 30 Червня 2016 09:54
добрі справи потрібно робити без піару...
Микола Показати IP 30 Червня 2016 12:29
Що для одних - піар, для інших - добра новина. Самим обирати власне бачення. Якщо дитина йде до дітей, і її фотографують поліцейські - до якого ж тут куточка приліпити це заюзане до дірок "Піяр"?! Чи може в нашому житті вже взагалі не повинно залишитись місьця простим "Розповідям" про хороші вчинки?! Адже "Обачливі та уважні" користувачі ВСЕ РОЗУМІЮТЬ!!!, і жоден павук в них просто так МУХУ не з`їсть - все має свої скриті та підступні мотиви!!! - самим то не смішно, від самих же себе? А як не смішно, то можете й продовжувати, вас же всеодно ніхто не впізнає, соромно не буде. А про справи такі, журналісти молодці що розповідають, і якщо ці явища стануть регулярними, це значить що ми вже і дітей наших можемо правильного навчати, а значить і самі змінюємось на краще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus