USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Соціум

У лікарні на Волині вперше провели специфічну операцію на серці

Вроджену ваду серця 40-річній пацієнтці (мамі 4-х дітей) діагностували зовсім недавно. Вона скаржилась на швидку втомлюваність та задишку.

Сьогодні 15:03

У Володимирі вручили нагороди рідним загиблих та чинним військовим

28 березня перед початком чергового засідання виконавчого комітету Володимирської міської ради відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям громади, а також рідним полеглих бійців.

Сьогодні 14:46

Загибель помічника Залужного: ДБР завершило розслідування щодо офіцера, який подарував гранати

Увечері 6 листопада 2023 року в селі Чайки Київської області внаслідок вибуху боєприпасу загинув помічник головнокомандувача ЗСУ Частяков. Його 13-річний син дістав важкі травми.

Сьогодні 14:29

У Луцьку реконструювали приміщення центру екстреної меддопомоги

Луцьке міське відділення ЕМД №1 КП «ВОЦЕМДМК» працює з найбільшим навантаженням – удвічі інтенсивнішим, ніж в середньому по області. За минулий рік – це було майже 16,5 тисячі виїздів на виклики.

Сьогодні 14:13

Волинянин вкрав електроенергії на понад 430 тисяч гривень

Чоловік у лютому 2022 року, маючи доступ до лічильника електричної енергії у приміщенні господарського товариства у Ковелі, самовільно підключив пристрій випромінювання електромагнітних полів, який дозволяє здійснити позаоблікове споживання електроенергії споживачем.

Сьогодні 13:56

У Луцьку на Ковельській зіткнулися автомобілі, постраждала жінка

Бригада медиків надавала допомогу двом жінкам. Одна від госпіталізації відмовилася, іншу госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню. У жінки попередньо діагностували закриту травму черевної порожнини.

Сьогодні 13:40

Осиротіли двоє синочків: на Волині попрощалися з Героєм Богданом Гороцюком

28 березня Турійщина попрощалася зі своїм вірним сином-патріотом, який віддав життя за вільну та незалежну Україну. Лави небесного воїнства поповнив Богдан Миколайович Гороцюк. 23 березня у бою з окупантами на Запорізькому напрямку старший солдат Богдан Гороцюк отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер у лікарні. За місяць – 23 квітня – йому мало виповнитися 33 роки.

Сьогодні 13:07

У Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь загиблого Героя Миколи Мялковського

Лучанин Микола Мялковський у перший день війни написав заяву на звільнення з роботи в Люблінській міській раді і приїхав додому захищати Україну. 28-річний молодший сержант загинув 4 грудня 2023 року, захищаючи Батьківщину.

Сьогодні 12:33

В Україну повернули тіла 121 полеглого захисника

Вдалося репатріювати 12 тіл захисників, які воювали на Луганському напрямку, 107 полеглих воїнів з Донецького напрямку та двох із Запорізького напрямку. Збройні сили України перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла наших оборонців передадуть родинам для гідного поховання.

Сьогодні 12:17

Не реєстрували майже 20 років: на Волині чоловік захворів на бруцельоз

Захворів 60-річний житель Луцька. У січні цього року в нього з’явилися болі в суглобах, підвищення температури тіла, головний біль, запаморочення. Із такими симптомами наприкінці лютого чоловік звернувся по медичну допомогу.

Сьогодні 11:44

Майже через два роки на Горохівщині перепоховали полеглого 21-річного Героя Василя Сокола

Василь став одним із тих численних українських Героїв, які поклали життя заради свободи та незалежності держави. 23 травня 2022 року стало чорним днем для родини Соколів. Під час виконання бойового завдання Василь зник безвісти, а його доля залишалася невідомою упродовж довгих двох років. За результатами ДНК-експертизи виявилося, що тіло Василя захоронено на кладовищі міста Дніпра.

Сьогодні 10:54

Підживлюють ґрунт та вибирають городину: біля Луцька дачники розпочали весняні роботи

Як розповіла одно з дачниць, розміщення насаджень на городі біля дачі планує ще з осені. Використовує принцип сумісності рослин. Підживлює ґрунт господиня народними засобами.

Сьогодні 10:21

Помер нобелівський лауреат, основоположник поведінкової економіки Даніель Канеман

У 2002 році вчений отримав Нобелівську премію з економіки «за застосування психологічної методики в економічній науці, особливо – під час дослідження формування суджень і ухвалення рішень в умовах невизначеності».

Сьогодні 10:05

У Камені-Каширському затримали ділка, який переправляв ухилянтів за кордон

У Камені-Каширському поліцейські спільно із працівниками Управління СБУ у Волинській області за процесуального керівництва Камінь-Каширської окружної прокуратури затримали жителя району за організацію виїзду за кордон військовозобов'язаних за грошову винагороду.

Сьогодні 09:49

Під час нічної атаки ЗСУ збили над Україною 58 «Шахедів» і 26 ракет

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетно-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, застосувавши різні типи ракет та ударні БПЛА. Усього було задіяно 99 засобів повітряного нападу.

Сьогодні 09:33

Начальник ТЦК Рівного цілувався в кабінеті з кількома колегами-жінками: проводять службову перевірку

У Рівному проводять службову перевірку начальника ТЦК через опубліковане у мережі відео, де він на робочому місці цілується з колегами.

Сьогодні 09:16

У Луцьку – міжшкільний волейбольний турнір серед батьків та вчителів. Хто переміг. Фото

За призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» упродовж тижня боролися представники 11 команд. Згідно з регламентом, їх поділили на чотири групи, де найкращі виходили у фінал. Так, до протистоянь за трофей дісталися колективи ліцеїв №9, №10, №14 та №18.

Сьогодні 09:00

Росіяни інтенсивно штурмують шість напрямків фронту, – Генштаб

Протягом минулої доби відбулося 59 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 16 ракетних та 131 авіаційного ударів, здійснив 128 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Уночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши БПЛА типу Shahed та крилаті ракети різних типів.

Сьогодні 08:44

Система Orphus