USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Google припинить роботу фотосервісу Picasa

14 Лютого 2016 11:14
Компанія Google у своєму блозі розповіла про плани припинити роботу сервісу Picasa. З березня 2016 року Google припинить підтримку клієнта на ПК, а з травня користувачі не зможуть завантажувати нові фотографії та редагувати альбоми, передає УНН з посиланням на Hi-tech.ua.

Заміною Picasa має стати додаток Google Photos. Якщо користувач захоче зберігати свої фотографії і відео далі, йому слід перенести їх в Google Photos. А ось якщо йти з Picasa комусь не хочеться, то доступ до вже завантаженому контенту залишиться і його можна буде завантажувати або видаляти.

Запуск сервісу Picasa відбувся в 2004 році. Тоді він був зручний і для перегляду фотографій, і навіть як редактор. У ньому, наприклад, було зручно конвертувати RAW-файли в стислі графічні. Потім Picasa зробили хмарним сховищем фотографій, мабуть, на противагу конкурентним Flickr від Yahoo. Приблизно в цей момент користувачі почали стикатися з тим, що всі їхні фотографії без дозволу вивантажувалися в хмару і при цьому не закривалися в доступі. Налаштування конфіденційності деякі просто не встигали виставляти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus