USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Акції протесту потягу Чернівці – Ковель не допомогли

8 Червня 2013 14:30
Під час літнього періоду Львівська залізниця змушена змінити періодичність курсування потяга №667/668 зі сполученням Чернівці – Ковель. В літній період цей потяг курсувати не буде, - інформує IA ZIK.

В осінньо-зимовий період потяг Чернівці – Ковель курсуватиме через день. Про це сьогодні повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА з посиланням на дирекцію залізничних перевезень.

Офіційного листа на адресу директора департаменту промисловості та інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації Павла Аврамченка підписав начальник ВП «Івано-Франківська дирекція залізничних перевезень» Сергій Пугач. Своє рішення залізничники аргументують так: «Проведеним аналізом курсування потяга Чернівц і– Ковель (більше 6 годин) встановлено, що середньодобова наповненість його пасажирами складає 20-30%».

Тим часом, для сполучення між обласними центрами Івано-Франківськ – Чернівці «існує можливість доїзду» пасажирськими потягами № 59/60 сполученням Москва-Софія (цілий рік, щоденно); № 135/136 – Одеса – Чернівці (цілий рік, парними числами); № 371/372 сполученням Могильов-Чернівці (цілий рік, непарними числами); № 607/608 сполученням Львів – Чернівці (цілий рік, щоденно); № 295/296 – Чернівці – Сімферополь (літній період, по днях тижня) і № 101102 сполученням Мінськ – Варна (літній період, по днях тижня).

Як відомо потяг Ковель - Чернівці, сполучав Буковину, Прикарпаття, Львівщину та Волинь. Тепер же доведеться робити пересадки.

Нагадаємо, круглий стіл ініціативної групи з Волинської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей з метою обговорення транспортного сполучення між цими регіонами, зокрема потяга Ковель-Чернівці відбувся у п’ятницю, 7 червня, о 15:00 в приміщенні «Інституту виборчих технологій»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus