USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Американка з'ясовувала, чи вмотивована волинська молодь

30 Вересня 2016 19:00
Американка українського походження, консультант та тренер Програми активного громадянства Ірена Дацик приїхала до Луцька, щоб з’ясувати, чи вмотивована волинська молодь. Ця поїдка здійснюється в рамках проекту «Зміцнення молоді як активних громадян в Україні», інформує Громадське.Волинь.

В рамках цієї ініціативи, Ірен Дацик здійснила ряд зустрічей, метою яких є почути думки молоді з приводу їхній відчуттів та поглядів щодо залученості у процес змін в Україні. Також завданням зустрічей є підвищити рівень їхньої мотивації.

«Бачу, що після Майдану став більший рух. Молодь зрозуміла, що коли вона хоче, то може мати вплив. Також молодь починає поступово усвідомлювати, якщо вона чогось хоче, то замість неї того ніхто не зробить. Я бачу нові маленькі ініціативи, нові громадські організації. Деякі працюють дуже активно, пишуть різноманітні проекти», – розповіла Ірена Дацик.

Окрім Луцька, тур в рамках проекту «Зміцнення молоді як активних громадян в Україні» передбачає поїдки у такі міста, як Львів, Тернопіль, Івано-Фарнківськ, Хмельницький, Київ, Одеса, Харків, Слов’янськ, Краматорськ, Добропілля, Новоградівка, Маріуполь, Дніпропетровськ.

Зі слів Ірени Дацик, такі поїздки дозволяють комплексно побачити настрої української молоді. «Щодо Луцька, то активність молоді тут менша, ніж скажімо у Львові та Тернополі, але є чимало активних молодих людей. Тут в Україні молодь прагне зробити щось корисне та починає усвідомлювати, що зміни мають починатися на індивідуальному рівні. Водночас, багато хто з студентів, немає часу для громадської активності, або не приваблені цим ще. Але є ті активних 5 %, які стараються, важко працюють і намагаються мотивувати тих 95%. Я думаю, що повільно, але є успіхи», – зазначила Ірен Даниш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
молодь Показати IP 1 Жовтня 2016 10:52
Можна було і не приіжджати і тратити даремно час!Всім відомо про волинян і інертну молодь яка байдужа до всього-окрім грошей. спиртного та сексу! головне кредо- МОЯ ХАТА СКРАЮ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus