USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Андрухович - знову у Луцьку. Новий проект

26 Серпня 2015 12:52
Новий літературно-музичний проект «AtlasEstremo» представлять у Луцьку український письменник Юрій Андрухович з польським гуртом Karbido.

"Проект є реакцією музикантів на події, що відбуваються в Україні. «Є певна межа в людині, за якою їй вже досить і необхідно звільнити емоції. Наш новий проект напевне є відображенням того, що відбувається в Україні. І ми відчуваємо необхідність розповісти про це цілком новим способом", – зазначає Томаш Сікора з Karbido.

Концерт відбудеться 10 вересня, о 19:00, у Палаці культури Луцька за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 1. Продаж квитків розпочинається 31 серпня.

Цей захід – відкриття нового літературно-музичного сезону від мистецького об’єднання «стендаЛь».

Проект ATLAS ESTREMO - звукова експресія простих музичних форм. Енергія одиничних нот і виконання «тут і зараз» набуває форми чистої імпровізації з джазово-панковим характером.

Юрій Андрухович підтримує цю гру, виокремлюючи з власної прози слова й речення на кшталт поетичного колажу. ATLAS ESTREMO — це спроба досягти межі власних вигадок і досвідів, де повсякденні схеми і звички гинуть, а виявляється НОВЕ…

Купити квитки лучани зможу у кав'ярні "Кофеїн" (вулиця Винниченка, 12) або в касі Волинської обласної філармонії на Театральному Майдані, а також у книгарні "Освіта" (проспект Волі, 8) та книгарні Волинської обласної друкарні (проспект Волі, 27).

Квитки з'являться у продажу 31 серпня. Довідка: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Деталі: https://www.facebook.com/events/841093639342637/.

Проект відбувається за підтримки Польського Інституту в Києві. Дофінансовано з коштів Міністерства культури і національної спадщини Республіки Польща.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus