USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Англійські зоозахисники допомогли обладнанням для КП «Ласка»

4 Вересня 2014 12:14
Луцьк налагодив співпрацю із англійською організацією «Нейчервотч», яка подарувала комунальному підприємстві «Ласка» обладнання для відлову тварин.

Луцькі захисники тварин вважають це першочерговим забезпеченням підприємства такого типу. Це для безпеки ловців, а також це гуманний спосіб відлову тварин, який не завдає фізичної шкоди, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Крім того, цього літа лікар ветеринарної медицини КП «Ласка» Сергій Вознюк відвідав курси підвищення кваліфікації у німецькому притулку в Одесі, заснованому Гердом Фішшером (Німеччина).

У жовтні до Луцька знову приїдуть представники «Нейчервотч» для організації семінару щодо покращення роботи та укладання угоди про співпрацю, яка передбачає часткову оплату стерилізації домашніх тварин, що проживають у малозабезпечених родинах.

У міськраді стверджують, що працівники комунального підприємства теж не сидять без діла, щодня виїздять на відлов, а щовечора у свій неробочий час облаштовують власними силами території підприємства. Як результат - нова операційна, кімната для відвідувачів і бажаючих взяти додому тварину.

Зараз відбувається реконструкція старих вольєрів та будівництво нових.

Закордонні зоозахисники переконані, що робота, яку здійснює КП «Ласка», є дуже важливою для міста.

Луцьк - це місто пілотного проекту, приклад для всіх інших міст. Саме напрацювання нашого міста використовує АЗОУ (асоціація зоозахисних організації України) для проекту поданого в Міністерство екології та природних ресурсів України, як стратегію для вирішення проблеми з безпритульних тварин в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OTAK OT Показати IP 4 Вересня 2014 20:01
Собак на вулицях не поменшало, а от ці пристосуванці живуть за гроші громади. Яке КП? Хочуть допомагати бездомним тваринам? За свій кошт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus