USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Аншлаг на пляжах і діти у фонтанах: лучани рятуються від спеки

26 Червня 2016 17:52
День молоді-2016 у Луцьку відзначився спекотною погодою. Попри те, що для лучан цього дня в Центральному парку культури і відпочинку передбачили розважальну програму, в обідню пору тут не надто велелюдно.

Небагато сміливців наважилися вийти на прогулянку в парк у 30-градусну спеку. Ті ж, хто прийшов, по-своєму рятувалися від палючого сонця.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ЗАХОДИ ГОТУЮТЬ ДО ДНЯ МОЛОДІ У ЛУЦЬКУ

Хтось облюбував місце у затінку. Хтось – освіжався морозивом. А ось дітвора не розгубилася і вволю плескається в фонтанах.

Щоправда, центральні вулиці місця, як і паркова зона, здебільшого безлюдні. Натомість на Теремнівських ставках – справжній «аншлаг». На міському пляжі – ніде яблуку впасти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 26 Червня 2016 19:07
Аншлаг на пляжах....Аншлаг не тільки в Теремно , але і на центральному ,що у парку ім. Лесі Українки, всього 220 метрів завдовжки За день тут відпочивають більше тисячі людей , дуже багато дітей.. І що нам підготувала міська влада ?Троє сходів у воду , замість п яти , які тут були , усі троє сходів у аварійному стані , їх вже давно розірвала течія . Сходи біля будиночка моржів вищерблені , потріскані.вкрай незручні. Другі сходи мають " трамплін " ,хтось поклав зверху маленьку слизьку сходинку під значним нахилом( це все , що було зроблено за рік ) мабуть для тих , хто відразу хоче вилетіти у воду, скотитися у воду з наслідками ...Роздягалки .. по пояс , пофарбовані кілька рокіа тому ...Одні телевізійні репортажі про прийом пляжів МНС , комісією міськради!А слабо тій комісії і МНС спробувати зійти по аварійним сходам і залишитися без травм ? Та й мера запрошуємо до купелі , якщо зможе перелетіти через сходи .Що приймали Зарапортувалися ?Ці сходи , весь маленький центральний пляж - велике бельмо на оці міської ради ,а навіщо це їм ? Вони тут не відпочивають і живуть за містом з басейнами ! А чи люблять Луцьк і лучан ???
полюх до Лучанин Показати IP 26 Червня 2016 20:23
люблять себе на посадах! Гроші! А чи є там лучани-не знаю.
Анонім Показати IP 26 Червня 2016 21:01
Вони себе люблять
леонід Показати IP 26 Червня 2016 22:20
Так ви ж їх обирали.
Олексій Показати IP 26 Червня 2016 22:30
Хто був в Києві на Гідропарку знає, яким має пляж - із засипаним піском, з передягальними кабінами, із волейбольним полем. а не такий срач... міські депутати, невже важко висипати пару камазів піску і зробити монтовані деревяні сходи ???
User до Олексій Показати IP 26 Червня 2016 23:12
Вибори пройшли - халява скінчилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus