USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Антитіла» везуть у Луцьк «Сонце»

21 Лютого 2017 18:50
Популярний гурт «Антитіла» 23 лютого виступить в Луцьку в рамках великого всеукраїнського туру на підтримку нового альбому«Сонце».

Гурт відвідає близько 40 міст України і, крім нових пісень, прихильники зможуть почути улюблені треки з минулих альбомів. У Луцьку концерт відбудеться в міському Палаці культури, початок о 19:00.

«Тур «Сонце» – це нова програма, сучасне світлове шоу, і, як завжди, драйв, незабутні емоції та щире спілкування з шанувальниками. Його географія охопить і прифронтові міста, такі як Сєверодонецьк, Покровське, Краматорськ, Маріуполь. Без перебільшення, це буде наймасштабніший тур в історії групи. Важливо, що при такій широкій географії, ми всюди веземо якісне шоу – з відеоекранами, віджеїнгом, сучасним світлом і живим звуком! Це коштує великих зусиль, але ми хочемо донести до всіх куточків країни хороший звук і чесну лірику. Ми любимо і поважаємо своїх прихильників, а вони нас віддано чекають і заслуговують на найкращі живі концерти у себе вдома. В тисячні концерт-холи, у драмтеатри і палаци спорту ми привеземо «Сонце»! І будемо разом, і буде тепло!» – розповідає фронтмен гурту Тарас Тополя.

Зауважимо, п’ятий за ліком студійний альбом «Сонце» побачив світ наприкінці 2016 року, він умістив дев’ять пісень.



За майже десяток років існування гурт «Антитіла» видав два десятки кліпів. Остання відеоробота – на пісню «Одинак», яка, до слова, стала саундтреком до однойменного серіалу на каналі «2+2».















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Робін Показати IP 21 Лютого 2017 22:41
Вже який раз наголошую!!!!! Поки війна і наші хлопці гинуть, ніяких концертів!!!!!! Заборонити всі концерти та розважальні заходи!!!! І євробачення в тому числі !!!! Одні в окопах гинуть!!! , а інші п"ють і танцюють в барах та на концертах...!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus