USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чиновники не бачать порушень у реконструкції Луцького замку без участі археологів

26 Липня 2016 19:00
Відсутність археологів на роботах, під час яких знесли 600-річні вали Луцького замку, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев не вважає порушенням.

Про це йшлося 26 липня під час громадського обговорення проекту реконструкції проспекту Волі та вулиці Лесі Українки.

На запитання про залучення археологів до робіт з реконструкції вулиці Замкової Тарас Яковлев повідомив, що археологів не залучали до досліджень, адже міняють лише стару зруйновану підпірну стінку.

Окрім того, на зауваження присутніх щодо можливої потреби (чи необхідності) дослідження культурного шару валів Луцького замку посадовець повідомив, що всі необхідні дозволи для проведення робіт вже отримали.

«Археологів до робіт не залучали і я не вважаю це порушенням», - розповів перший заступник міського голови. Всі земельні роботи, мовляв, вже зробили раніше, а тепер замінюють лише підпірну стінку, яка, зі слів Яковлев, вже була цілком зруйнована.
Нагадаємо, що нещодавно громадські активісти та краєзнавці били на сполох через нищення земляних укріплень віком 600 років під час благоустрою дороги поблизу Луцького замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
нхя не смішно Показати IP 26 Липня 2016 21:20
Днів 10 тому був свідком, коли чорні археологи серед білого дня на розритій дорозі, біля підпірної стіни на вул. Замковій, викопали чекан, чи келеп. Яковлєв невіглас, нікчема і брехун - одним словом ідеальний український чиновник.
до до нхя не смішно Показати IP 27 Липня 2016 00:45
От деб*л"
щирий українець Показати IP 27 Липня 2016 07:55
У нас у Луцьку завжди буде срач, бо маємо забагато громадських активістів.
н.хуя Показати IP 27 Липня 2016 08:01
яковлев просто ч.о, а як чиновник: 0. як микола з ним працює!!!! надіється що він потім стане мером: Н.Х*Я!!1
До щирого українця Показати IP 27 Липня 2016 08:10
Підтримую ! 100%
Кіндрат Показати IP 27 Липня 2016 12:33
Там де роблять підпорну стінку від ринку вже багато ДЕСЯТКІВ років тому положили силовий кабель, відповідно давно-давно все перекопано і перепровірено. Хто не вірить - Поцікавтесь в міських електромережах (Залізнична,2) або в обласних (на Єршова в р-ні авторинку). Перед початком робіт ходили хлопці з лопатами і рили шурфи, шукаючи той кабель, чи дійсно він лежить так, як намальовано на схемі, спочатку не вірили , що може лежати на самому схилі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus