USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аваков назвав точну дату, коли запрацює поліція у Луцьку

29 Серпня 2015 21:00
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав точні дати, коли патрульна поліція вийде на вулиці Луцька, Харкова, Миколаєва, Ужгорода, Мукачевого, Хмельницька і Дніпропетровська.

Найближчим часом 800 патрульних заступають на службу у Харкові - 26 вересня, повідомляє Еспресо.TV.

19 грудня - Миколаїв.

21 грудня - Луцьк.

23 грудня - Ужгород та Мукачеве.

26 грудня - Хмельницький та Дніпропетровськ.

Тим часом про старт набору в нову патрульну поліцію оголосять ще в 20 містах України.

У вересні - Івано-Франківськ, Вінниця, Чернігів, Херсон, Черкаси, Кременчук, Полтава, Славянськ, Краматорськ. У жовтні - Житомир, Чернівці, Рівне, Запоріжжя, Тернопіль, Кіровоград, Кривий Ріг, Сєверодонецьк, Лисичанськ. У листопаді - Маріуполь і Суми.

Нагадаємо, тиждень тому Аваков заявив, що до кінця вересня запрацює нова дорожня поліція - на трасі Київ - Житомир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 30 Серпня 2015 08:42
Тільки Буг Гусаїм прийде - відразу запрацює. Питання - хто тих поліцаїв вчини і готувати буде?
123 до Анонім Показати IP 30 Серпня 2015 12:52
Якщо його візьмуть, то я й цим поліцаям вірити не буду)) чудо ще те! Статусом помічника Вітра понтується вже давно, з людьми говорить неадекватно, вважає себе пупом землі. Люди просто шкодують дивакувату дитину і інколи допомагають, а дай жетон полісмена і землі під ногами чути не буде.
не пацик Показати IP 30 Серпня 2015 12:39
що було бачили -і нетак вже було погано. що е зараз нерадуе а що буде дальше ? всі думаю знають що від солодкого наступае каріес- !
145 Показати IP 30 Серпня 2015 14:01
Аваков буде в Луцьку 2 вересня!!!! В луцькій міліціі гвалт. ''До нас іде ревізор''. Допоможіть,хто може,люди добрі, позичте червону килимову доріжку ,щоб по ній пройшовся головний міліціонер держави. Нічого не змінилося і після революціі Гідності. У чиновників як не було гідності так і не буде. А може Авакову ще пару дівчаток з хлібом-сіллю? Ніякого поняття в регламентах,державних символах,етиці етикеті. Селюки задрипані. Не в Европу вам,а в ж..пу. Ні гідності,ні вміння,ні демократичності.
ку до 145 Показати IP 30 Серпня 2015 15:28
А що їм робити, не начальникам, простим операм чи слідакам? Якщо те просто так- "ви всі звільненні" бо бачте в нас нова поліція з мальчіков спальчіков і дєвочєк пріпєвочєк,;а насправді в Уиєві багатр хто знає що поліцейський коли підійшов то треба тупо казати складай мол протокол і все а потім із тим протоколом в суд і можна бути впевненим щт його скасують томущо складений він буде 100/ з численими порушеннями.
145 до ку до 145 Показати IP 30 Серпня 2015 21:12
Біс із ним,що поліція. Може не навчені,може ще якісь. Але такі жлоби,як були раніше-то вже швах. Мало,що жлоби,а ще й *****,ідіоти. І не в тому справа. Проблема в рабстві,незмінних прогибаннях. Приіздить у діловому відрядженні Міністр. Ну і що? Приіхав,попрацював і поіхав. Такий регламент. Ні ,давай червоні килимові доріжки і т.і. Вислужитись,може поплескають по плечі. О!!! Яка пошана. Совок гидотний.
ку до 145 Показати IP 31 Серпня 2015 08:20
Так то питання не до них а саме до б....ть міністрів які як такого не побачать то починають шашкою махать. Ти простим мєнтам ті помпезності треба як козі 5 нога, але повірте що перед тим як те приїде то у Луцьк ще 10 раз подзвонять, чи все готово для міністра, а той як хоче просто приїхати так візми тупо приїдь без попередження і заборони наказом оті "урочистості" так нє не забооняє, а хлопці просто бояться втратити роботу. Вся проблема в нас, народі, нашою національною особливістю як раз і є те що варто піднятися ми відразу перестпємо відчувати землю, а треба як у приказці "цінуй людей коли крокуєш до гори бо стрінеш їх коли спускатимешся вниз".
лучанин Показати IP 31 Серпня 2015 15:37
якщо в центрі далі будуть стояти дебелі дядьки і міняти валюту - значить нічого не змінилося - як ні- то таки повірю що поліція нова є.
Олександр Показати IP 2 Жовтня 2015 12:18
Сьогодні, 2.10.15 біля 9.00 ранку довго стояв на світлофорі для повороту з вул. Ковельська на вул. Набережна. Однією з причина затору - автомобілі з правого ряду повертають ліворуч, створюю аварійні ситуації. Коли ж доїхав і повернув - БААА - ДАІ стоїть. Зупинився. Кажу: "Хлопці, а що ж це ви нічого не робите - порушення через машину. Повертають з правогоряду піворуч, що суперечить ПДР". І що я чую у відповідь: "А нам пох,,,ю. Йди в поліцію і будеш писати протоколи. А то - люди дітей у школи везуть. Запізнюються. От і порушують." Кажу: "Так в ПДД не написано, що можна порушувати, якщо спішиш і запізнюєшся". на що почув у відповідь: "П.... й на х,й, поки цілий і живий." Отакі у нас сьогодні міліціонери. Добре, що все ж їх реформують та розганяють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus