USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Автопробіг «Допоможи Україні – врятуй Європу»: день 1-й

10 Вересня 2014 17:47
Успішно перетнувши українсько-польський кордон у пункті пропуску «Устилуг-Зосін», активісти Самооборони Майдану Волині та волонтери розпочали кампанію зі збору допомоги українській армії. Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

ЗАМОСТЬ

У місті Замость зробили інсталяцію на центральній площі. Було не людно, але майже всі перехожі підходили, цікавились, говорили, що постійно моляться за Україну. Окрім цього в цьому місті дали прес-конференцію, яку відвідали місцеві радіо, телебачення та газети. Налагодили корисні контакти.



ЛЮБЛІН

В Любліні зустрілися з представниками Українського товариства, консулом України в Любліні. Зробили презентацію автопробігу у міській ратуші. Окрім цього побували на зустрічі з представниками люблінської “Солідарності”. Останні зокрема, висловили готовність до співпраці.



ВАРШАВА

У Варшаві провели зустріч з представниками української громади, що мешкає у столиці Республіки Польща. Також з небайдужими поляками і журналістами. Отримали багато корисних контактів та завірення в подальшій співпраці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus