USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Автотрасу Луцьк-Львів можуть знищити вантажівки

1 Серпня 2016 09:35
Перевантажені зерном великогабаритні транспортні засоби масово курсують нещодавно відремонтованою трасою Луцьк-Львів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 1 серпня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, вчора під час поїздки трасою Луцьк-Львів він бачив багато великогабаритних вантажних транспортних засобів, які везли зерно. Посадовець зауважив, що дорогу, в яку вкладають багато коштів, не вдасться зберегти, якщо така ситуація триватиме надалі. З його слів, для того, щоб довезти 5-6 зайвих тонн зерна, в ніщо перетворять кошти волинської громади. Вжити відповідних заходів він просив трансінспекцію, органи місцевого самоврядування та керівників агропромислових організацій. Оскільки посадовець не побачив на трасі жодної поліцейської машини, він звернувся до правоохоронців з проханням звернути увагу на ситуацію. Те, що не вдасться зберегти, мовляв, доведеться відновлювати за кошти волинської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мабуть петровичу Показати IP 1 Серпня 2016 09:58
самому потрібно все контролювати.тоді навіщо новітні та старі гаішникі
водій Показати IP 1 Серпня 2016 10:11
чому посадовець не бачить як робили ремонт дороги -- ще не закінчили а вже були ями П.С. впорядкуйте ціни на пальне для аграріїв, а тоді будуть менше возити
водій 2 до водій Показати IP 1 Серпня 2016 11:49
ти д*тел а не водій, якщо вважаєш що варто перегружати машину лишніми 10т зерна. мотору буде пі... з такими частими перегрузами. Алеж вам воділам газонів та камазів все це пох. Ніби немоє не шкода. От через таких дятлів у нас в області і нема доріг. Штрафувати за перегруз, а масу перегрузу конфісковувати от тоді все стане на свої місця. голосуйте хто підтримує :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus