USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Азаров не писатиме Всеукраїнський диктант

9 Листопада 2013 17:50
Прем'єр-міністр України Микола Азаров не буде писати 11 листопада Всеукраїнський диктант національної єдності. Про це повідомив прес-секретар прем’єра Віталій Лук'янченко, інформує «УНН».
Так, у понеділок, 11 листопада, на українському радіо відбудеться Всеукраїнський диктант національної єдності.
«У прем'єр-міністра в понеділок напружений робочий графік, який передбачає вирішення важливих питань», - повідомив В. Лук'янченко.

Цьогорічний диктант проведе доцент Київського університету імені Б.Грінченка, автор шкільних підручників з української мови та літератури Олександр Авраменко.

Цього дня в прес-центрі Українського радіо диктант писатимуть: письменники Оксана Забужко та Любко Дереш, Іван Андрусяк та Марина Гримич, учасники гурту «KOZAK SYSTEM» Іван Леньо та Володимир Шерстюк, лідер гурту «Тік» Володимир Бронюк та співак, поет і композитор, Народний артист України Анатолій Матвійчук, співачка, Народна артистка України Оксана Білозір та заслужена артистка України Жанна Боднарук, телеведучий Юрій Макаров та директор музейного комплексу «Мистецький арсенал» Наталя Заболотна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus