USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Бандерштат»: події в Мукачевому назвали провокацією місцевої влади

1 Серпня 2015 14:55
На підтримку Правого сектора щодо інциденту, який трапився нещодавно у Мукачевому, висловився гість фестивалю «Бандерштат» нардеп Володимир Парасюк.

Свою думку про події, що трапилися у Мукачевому, висловив Володимир Парасюк під час гутірки у рамках фестивалю українського духу «Бандерштат» 1 серпня.

З його слів, у перші хвилини, коли йому стало відомо про інцидент, він зателефонував своєму побратиму Дмитру Ярошу, запитавши його, що трапилося. Той відповів: «ти хіба не знаєш?».

Володимир Парасюк після цього запропонував свою підтримку колезі, адже довіряє йому. На думку луцького гостя, ці події були провокацією з боку місцевої влади Закарпатської області. З його слів, завжди було відомо про те, що там є контрабанда, усім відомо, хто такі Віктор Балога та Михайло Ланьо.

Лише подібний інцидент зняв маски, відкрив українцям очі на правду. Відтак, це, мовляв, була спланована провокація місцевої влади, що повністю «сидить» на контрабандних потоках.



Щодо Мустафи Найєма, Володимир Парасюк зауважив, що неодноразово говорив йому у вічі, що йому варто відстоювати державницькі позиції як депутату, а не займатися питаннями журналістки, або ж облишити депутатську діяльність та займатися журналістикою на Закарпатті.

«Не потрібно їздити на Закарпаття, знімати там якісь оперативні відео та будувати неправильну суспільну думку. Для мене Правий сектор – це Дмитро Ярош, тисячі добровольців на сході України та рішучі дії на Майдані. А тепер для когось, хто має іншу позицію, Правий сектор – бандити. Не може так бути. Ця думка сформувалася на основі того, що зробив Мустафа Найєм», – зазначив Володимир Парасюк.

З його слів, Мустафа Найєм, не розібравшись у конфлікті, подав його так, щоб той набрав найбільший розголос в країні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ЗА ЧИСТІ РЯДИ Показати IP 1 Серпня 2015 15:08
Все таємне стає явним... Фінансування Правого Сектору Балогою Віктором - це також провокація( в ПС ж патріоти ідейні, а не грошові !!!) . Короче... Не трандіть про патріотизм, про любов до Батьківщини і до народу !!! ЗАРАЗ В УСІХ УКРАЇНЦІВ ЛЮБОВ ДО БАБЛА ! ХОЧЕМО ПЕРДНУТИ, А КУПУ ГАМНА ВЗАМІН !!!
123 Показати IP 1 Серпня 2015 15:10
а це чудо чього сюди приїхало?
ПТН-ПНХ до 123 Показати IP 1 Серпня 2015 15:41
Бо він Українець, а ти - шматок лайна!
123 до ПТН-ПНХ Показати IP 1 Серпня 2015 17:55
іди ти в трещину знаеш де я бачив таких Українців, наробили біди в країні і ходять всі довольні
таки до ПТН-ПНХ Показати IP 2 Серпня 2015 02:06
ти по шнобелю порешав
ЩО ТАКЕ ? Показати IP 1 Серпня 2015 15:11
КРУГОМ ОДНІ ПАТРІОТИ, А В УКРАЇНІ ПЕКЛО !!! ПОЧИНАЮЧИ З ПРЕЗИДЕНТА І ДО МАЛЕНЬКОГО УКРАЇНЦЯ !!!
Алекс до ЩО ТАКЕ ? Показати IP 1 Серпня 2015 16:01
Парасюк прав желающих облить всех и всё грязью много, так как приходится спасать свой шкурный интирес.
Василь Показати IP 1 Серпня 2015 15:26
А Володька жирком почав потрохи запливати.
боголюбы Показати IP 1 Серпня 2015 16:08
Не могу понять почему все так вцепились в контрабанду сигарет, это наносит ЕС вред, а в Украину заходят деньги, это хоть и чёрный но все же экспорт, когда мы реализуемых свои товары. Все таки кажется мне что проблема в смене хозяина контробандных потоков, а не беспокойство за наших европейских партнёров.
старожил Показати IP 3 Серпня 2015 10:15
...перпіти не можу той бандерштат! невже такі зборища, на яких не бриті - не миті ричать - пищать, красять нашу країну? встидно!!!!!!!
ПРОТИ БАНДЕРШТАТУ до старожил Показати IP 3 Серпня 2015 10:27
Підтримую! невже це патріоти УКРАЇНИ?!! ГАНЬБА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus