USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Байкери привезли дітям-сиротам величезну панду. ФОТО

3 Травня 2012 12:43
Байкери Луцька, а також районів Волинської області відвідали діток у ківерцівському дитячому будинку «Сонечко» 2 травня. В подарунок привезли іграшки, а для розваг ‒ лицарів і величезну панду.
Про це повідомляє «Волинська правда».
Така поїздка для байкерів – уже традиційна. Вони відвідують із подарунками дітей уже третій рік поспіль. Цією акцією байкери намагаються привернути увагу до дітей-сиріт, адже громадський обов’язок кожного – допомагати ближнім. Мовляв, якщо «буйні байкери» можуть таке вчинити, то інші люди – і поготів.



Учора до Ківерців виїхало близько 30 байкерів. Також їх супроводжували і легкові автомобілі, які везли подарунки дітям. До акції долучилися і байкери із Ковеля.



Вершники мотоциклів наголосили, що ця акція не буде останньою, бо щоразу до неї долучається все більше і більше людей, знаючи, що сирітство – це величезна проблема.



У подарунок діткам байкери привезли велосипеди, конструктори, розвиваючі ігри, фрукти, одяг, крейду, олівці, фломастери, альбоми для малювання тощо. До збору коштів для придбання подарунків долучилися не лише байкери, а й підприємці.






Представник байкерів Юрій Силюк наголосив на тому, що поза клубні байкери Луцька відкриті для спілкування, а особливо для тих, у кого добре серце.

Зауважимо, що у минулі роки збір коштів для дітей стартував із суми обсягом 1000 гривень, а нині вона виросла через благодійників до 7,5 тисяч гривень. На ці кошти і закупили подарунки.



Спершу байкери зроби коло пошани Луцьком і вирушили до Ківерців. Малеча радісно верещала на їхньому шляху, підлітки знімкували рух колони на мобільний, а от у селах старі люди, бачачи суворих чоловіків у шоломах, хрестилися.















У дитячому будинку малеча уже чекала своїх старих знайомих. Байкери не лише привезли подарунки – пізніше вони водили із дітками хороводи, танцювали і катали дітлахів на мотоциклах. Останнє викликало чи не найбільше захоплення у дітей.




Але на цьому сюрпризи від байкерів не закінчилися. Вони привезли із собою лицарів Луцького замку, які під музику продемонстрували дітям кілька боїв. Після «смерті» лицарів хлопчики радісно займалися «мародерством», забираючи у них мечі і намагаючись ними розмахувати.







Додамо, що загальний захват викликали все-таки не лицарі, а величезна панда, яка з’явилася на подвір’ї дошкільного закладу. Панда теж танцювала із дітками та байкерами. Сміх присутніх викликав «танець маленьких каченят», який танцювали панда із лицарем в обладунках. Вихованці дитячого будинку щиро веселилися, як і дорослі, які не приховували своїх посмішок.





Зауважимо, що в дитячому будинку виховується 45 дітей. Частина із них із вадами розвитку, наприклад, із ДЦП та аутизмом. Не зважаючи на це, цих дітей часто усиновлюють, особливо пари з-за кордону, адже виховати і виростити «сонячних» дітей українській родині без особливих статків буде досить важко.



Зазначимо, що байкери приїздили до «Сонечка» у вересні минулого року. Наступна поїздка очікується теж восени.


Наразі байкери мізкують над тим, що ще цікавого та захоплюючого привезти дітям. Можливо, це буде ляльковий театр, хтозна.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віктор Показати IP 3 Травня 2012 13:03
Молодці. Привезли і подарували. Без всяких натяків на "я класний, голосуйте за мене"
@ Показати IP 3 Травня 2012 13:40
Байкери кращі! Браво!
Z Показати IP 3 Травня 2012 14:10
Молодці.
Мягенька Показати IP 3 Травня 2012 14:17
Величезний респект і низький уклін за таку величезну роботу!!!! Луцьк має ким пишатися... Світ не без добрих людей і ці дітки це знатимуть з власного досвіду.... хоч і не дуже солодкого... ще раз дякую!!!
Гоп-СТОП Показати IP 3 Травня 2012 14:54
Великий респект, людям на мотоциках!!! ПРОсто і без показухи-заказухи, на кшталт ай-да ПАЛКА, ай-да два струна, я новий хазяїн ВАЛЫНИ!!!
Вася Показати IP 3 Травня 2012 21:03
Погоджуюсь зі всіма коментріями. Респект і уважуха................!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus