USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Більше 200 юних туристів зі всієї області стартували в Голобах

25 Червня 2016 09:36
Понад 200 кращих юних туристів – 29 команд із 15 районів та міст Волині – взяли участь у 61-ому обласному туристсько-краєзнавчому зльоті, організованому обласним Центром туризму, спорту та екскурсій за сприяння управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації та Ковельської районної влади вчора– 24 червня 2016 року.

Згідно з програмою, зліт складається з двох частин: спочатку три дн,і з 24 по 26 червня, команди здійснюють пішохідний похід, починаючи від селища Голоби територією Ковельського району. Під час свого маршруту діти вивчатимуть пам’ятки історії, культури та природи. І завершать подорож у село Гішин, біля річки Турія, де буде розміщуватись великий наметовий табір зльоту. Наступні три дні, з 27 по 29 червня, юні туристи змагатимуться за першість у різних видах туризму – пішохідному, водному та велосипедному. Про це повідомила Ольга ЯЦЮК, завідувач інформаційного відділу ЦТСЕ.

Піл час урочистого відкриття змагань, яке відбулось 24 червня в загальноосвітній школі селища Голоби Ковельського району, спортсменів та їх тренерів привітали перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник голови Ковельської районної ради Олександр Пасенковський, а вихованці школи презентували пісенний дарунок.

Депутат Волинської обласної ради, заступник голови комісії з питань освіти, науки, культури, спорту та туризму обласної ради, директор Голобської школи Юрій Поліщук, який також свого часу активно займався туризмом,зазначив: «В нашій області дитячий туризм розвивається на досить високому рівні. Це, мабуть, один з найкращих видів спорту, який дуже подобається дітям. Туризм комплексно розвиває тіло, дух і розум, загартовує дітей у походах».

- Змагання такого рівня на території Голобської селищної ради за всю історію проходять вже вчетверте – сказав головний суддя змагань, директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін, - і Ковельщина має хороші традиції в цьому напрямку. Тут працює районна станція юних туристів, яка виховала чимало достойних спортсменів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus