USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійці 44-ї бригади записали звернення до мера Ковеля щодо волонтерів

14 Грудня 2015 15:47
Бійці 44 окремої артилерійської бригади з Ковеля звернулися до мера міста Олега Кіндера, аби той не позбавляв приміщення волонтерів ГО «Альтаїр», оскільки раніше міський голова відмовив цій організації у наданні в оренду приміщення (документи нижче).

Йдеться про оренду нежитлового приміщення за адресою вулиця Грушевського, 12. «Це приміщення надається для розширення ВОГО «Центр Правової Допомоги». Ми не припиняємо своєї діяльності, та продовжуємо працювати», - пише у Фейсбуці голова ГО Юлія Миронюк.

Відеозвернення бійців 44-ої бригади громадська організація «Альтаїр» опублікувала у себе на сторінці у Фейсбуці.



«До нас приїжджають волонтери, організація «Альтаїр». Вони знають наші проблеми, ми знаємо їхні проблеми. Вони нам дуже допомагають. І кажу, щоб не виставляли їх із їхнього приміщення, яке надане їхній організації», ‒ говорить військовий на відео.

Бійці додають, що обовʼязково ще навідуються до мера Ковеля, аби «подякувати» йому.

Ковельський мер Олег Кіндер відмовляє громадські організації «Альтаїр777» у наданні в оренду приміщення:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 14 Грудня 2015 22:49
Менше нада надурювати людей!Краще б СБУ взялось за той Альтаір!
для аноніма до Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 09:33
дорогий анонiм, якщо у вас є конкретнi факти про те, що органiзацiя когось обманула - то будь ласка оприлюднюйте з конкретними прiзвищами, фактами та доказами, а якщо ви навiть обличчя боїтесь показати то попрошу не витрачати свiй i наш час на безпiдставну брехню i плiтки
для аноніма до Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 09:34
і доречі не Альтаір, а АЛЬТАЇР
для анонiма Показати IP 15 Грудня 2015 14:03
дорогий анонiм якщо в вас э конкретнi факти про те що органiзацiя когось обманула то будь ласка оприлюднюйте з конкретними прiзвищами фактами та доказами а якщо ви навiть обличчя боiтесь показати то попрошу невитрачати свiй i наш час на безпiдставну брехню i плiтки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus