USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бійці «Світязя» затримали бурштинокопача

2 Липня 2016 11:44
Поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» учора, 1 липня, спільно з працівниками Маневицького відділу поліції в лісовому масиві поблизу села Лісове Маневицького району виявили чоловіка, який здійснював незаконний видобуток бурштину-сирцю. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Так, близько 11 години в одному з кварталів Вовчецького лісництва поблизу села Лісове Маневицького району в лісовому масиві чоловік за допомогою лопати займався незаконним видобутком бурштину-сирцю.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцеські виявили яму глибиною приблизно 4-5метрів, характерну для процесу незаконного бурштинового промислу. На цьому ж місці перебував 51-річний житель села Вовчицьк цього ж району.

З місця події поліція вилучила лопату, відро та чоботи.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
славик Показати IP 2 Липня 2016 14:31
Полиция вилучила видро,лопату и чоботи,а бурштин де?
леонід Показати IP 2 Липня 2016 14:33
Але ж і новина мужика зловили, те що тонами возять вони не бачать, мєнти за**ані.
той терпила Показати IP 2 Липня 2016 15:59
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus