USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійців на Яворівському полігону забезпечили усім необхідним

1 Лютого 2015 10:06
Солдат, які перебувають на Яворівському полігоні і потребували допомоги, завдяки небайдужості українців забезпечили практично усім необхідним. Про це інформує волонтер Ковельського центру допомоги бійцям Людміла Савіна в мережі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що бійцям, які знаходяться на Яворівському полігоні, терміново потрібна допомога.

Відтак, завдяки небайдужості українців, волонтерам вдалося зібрати практично усі необхідні речі для бійців. "Бушлати від наших чеських друзів, утеплені штани "Gore-Tex", теплі кофти, шкарпетки, стельки, рукавиці поїхали до своїх господарів в Яворів відразу за кілька днів після повідомлення! Дякую Ирина Панасюк з Ковельського центру за оперативність", - йдеться у повідомленні Людмили.

Зі слів волонтера, далі по нитці з миру і допомога зібрана! "Наталія Соколова, дякую за закупівлю і особисту доставку з Києва хлопцям бронежилетів, берців, теплих чобіт на пінковій основі, теплих устілок-носків, спальників, карт, рацій! З раціями взагалі - окрема історія. Я - дівчина і нічого не розумію в цих раціях. І що не зробиш заради бійців! Так мені допомагали українці з усієї країни! Виставила пост, мовляв, де дістати за короткий строк ПЕРЕВІРЕНІ І НЕДОРОГІ рації - і понеслось: Дніпропетровськ, Харків, Одеса, Луцьк, Київ, Володимир-Волинський, Ковель - усі допомагають хто чим може: хтось пояснив, які краще шукати (продиктували необхідні елементи, на які звертати увагу при виборі), хтось скинув сайт, де якісно і недорого, хтось передає списки номерів людей, у яких їх можна купити... Та часу обмаль і ждати поки їх передадуть Новою Поштою - ніколи! І тут наприкінці дня Луцький автомайдан сконтактував з Myroslav Vatashchuk, якому щиро дякую за допомогу з швидкою покупкою якісних рацій в Луцьку!", - звітує волонтер.

Людмила каже, що в Ковельський центр допомоги 51 ОМБР спакували ще грілочок для рук та ніг, балаклав, носків, ще трохи устілок та молитовничків, а також 2 зимових форми в хорошому стані, які зняв з горища і приніс до Центру небайдужий ковельчанин!

"Допомоги завезено приблизно на 35 тисяч гривень. Дякую також БФ Благодійний Фонд "Волинь-2014" за те, що відгукнулись і допомагаєте! На днях і від них допомогу планують передати особисто в руки бійцям! Дякую також Дімі Сандалову і Володимиру за допомогу з посиленням класу захисту бронежилетів, а Николай Соколов за терпіння та витрачений час і доставку нових пластин для хлопців".

Зі слів волонтера, хлопці неймовірно вдячні усім, хто долучився! "Вони мали можливість приїхати додому та не змогли не зайти до нас у Центр, де ми дали їм ще і ящик зі смаколиками від небайдужих земляків. Хлопці, чекаємо вас з перемогою здоровими і живими! Тримайтеся! Ми - з вами!!! Нехай береже вас Господь", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus