USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біженцям з Криму шукають притулок на Волині

10 Березня 2014 19:07
Місце для поселення перших біженців з Криму шукають на Волині.

Про це йдеться у Facebook.

"Сьогодні зустрілися з представником кримських татар з Сімферополя Алі Бєкаєвим. Є нагальна потреба розмістити на території Волинської області 15-20 кримсько-татарських сімей, в першу чергу, це матері з дітьми. І, можливо, це тільки перші біженці з Криму", - повідомляє заступник голови облради Ігор Гузь.

"Потрібно вирішити наступне: житло; харчування; забезпечення місцем праці; забезпечення навчання дітей у школах та медичним обслуговуванням. Очевидно, вирішенням ряду питань займуться органи влади, але треба і допомога громадськості", - пише політик.

На його думку, місцевий бізнес міг би запропонувати біженцям підтримку, зокрема фермери могли б їх забезпечити харчуванням. Також він пропонує відкрити рахунок для фінансової допомоги та знайти можливість розмістити сім'ї в приватних помешканнях волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
У-ух! Показати IP 10 Березня 2014 19:22
На Волині є багато маєтків збудованих не працюючими хазяйвами за невідомо звідки отриманими коштами....провести люстрацію і засилити
Оксана до У-ух! Показати IP 11 Березня 2014 00:14
і грамоті навчити декого )))))))))))))))
дід мазай Показати IP 10 Березня 2014 19:43
Ігоре Гузю, прапор у руки: організовуй, а не закликай. Клепку включи, що є у нас санаторії. А виділити кошти на проживання у них - твої клопоти. Люди і без твоїх закликів знайдуться. У Львові он як організували. І мабуть тому, що в них нема таких організаторів. І менше понтів на публіку - робити тихо і скромно, щоб і не знали, що то ти робиш. А плани строїти багато вміє...
Наталя Показати IP 10 Березня 2014 19:53
Давай, Гузь, докажи що ти не дарма на посаді заступника Волинської облради штани протираєш! Твоя робота не заклики по області розкидати, а конкретно працювати: шукати ресурси, розгортати зручні місця дислокації контингенту, що приїздить, з робочими місцями, школами та закладами охорони здоров*я і т.д. і т.л. А красиво говорити у нас вже багато хто вміє - от працювати не дуже!!
111 Показати IP 10 Березня 2014 19:57
І відразу Ігорь Гузь "пропонує відкрити рахунок для фінансової допомоги". От і допомагай, ти ж і є місцевий бізнес!!!
Микола Показати IP 10 Березня 2014 20:34
у бондаря на паризької комуни 2хповерхова квартирка простоює з ремонтом набагато крутішим ніж у клімчука
Волинянин Показати IP 10 Березня 2014 20:57
До Саши Бєлого нехай їдуть' він там їх "приютить"- Наприкінці грудня 1994 найбільш підготовлені члени організації у складі невеликих груп були направлені для участі в бойових діях проти російських федеральних сил на території Чеченської Республіки. Спочатку їх перевезли в місто Київ, звідти вони вилетіли до Грузії на літаку, що належить збройним силам Грузії. Наприкінці грудня 1994 року, прибувши до міста Грозний, члени УНА-УНСО зустрілися з Музичко, який, як один з керівників організації, спілкувався з командирами диверсійних груп і давав їм вказівки. У 1994-1995 роках Музичко та інші члени УНА-УНСО брали участь у боєзіткнення з військовослужбовцями федеральних сил під час штурму міста Грозного. У січні 1995 року допитуваний неодноразово був свідком того, як Музичко по-звірячому катував полонених військовослужбовців російських федеральних сил, після чого вбивав. Всього за вказаний період Музичко особисто катував, а потім скоїв вбивство не менше 20 полонених військовослужбовців федеральних сил, вимагаючи потрібну для нього інформацію. Під час тортур він ламав пальці рук офіцерам, виколював їм очі різними предметами, плоскогубцями виривав їм нігті і зуби, деяким перерізав ножем горло, деяких розстрілював. Тим самим, своїми діями він показував і іншим свою ненависть до російських військовослужбовцям.
оксана до Волинянин Показати IP 10 Березня 2014 21:40
ну хворих завжди весною вистачає і в кремні і в ростові. а бІлий же пів криму вирізав поки ви це читали, язиком мести це не руками працювати
11 Показати IP 10 Березня 2014 22:52
Щось не видно колони біженців ні з Криму, ні з Донецька. Може, пан Гузь скоро сам буде біженцем, тільки невідомо, хто його прихистить?
Аня Показати IP 11 Березня 2014 09:19
Такі коменти як у Волинянина направляйте до СБУ а не на загальний розгляд "прославляти" придурків НЕ приємно але факт що чапсто-густо по таких судять про всіх.
Гуска Віктор Михайло Показати IP 15 Травня 2014 19:41
хочу продати хату в Тернопільська обл. Заліщицький р-н,с.Синьків літня кухня,стодола,хлів для худоби, особиста криниця,12 соток арів городу. +380966389153

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus