USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Благодійна фотоакція у Луцьку. ФОТОЗВІТ

3 Липня 2015 08:34
Волонтери опублікували світлини з благодійної фотоакції зі збору коштів для військових. Усі охочі могли сфотографуватися біля напису «I ♥ UA». Про це йдеться на сторінці організації «Фундація розвитку громад» в мережі.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під час благодійної акції в рамках громадської програми «Молодь єднає Україну» зібрали понад 3,5 тисячі гривень на потреби волинських воїнів АТО.

Фотографії, зроблені на благодійній акції 28 червня біля торгового центру «Порт City», опублікували у мережі. Волинські волонтери збирали гроші для допомоги армії під час благодійної фотосесії.

«Друзі, нарешті викладаємо фото з благодійної фотосесії 28 червня біля ТРЦ «ПортСіті» в рамках проекту ‪#‎МолодьЄднаєУкраїну. Дякуємо, що ви з нами)))», – йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Укр Показати IP 3 Липня 2015 09:32
На мою думку там пише : " я люблю Україну". Напишіть су.и українською мовою і тоді фотографуйтесь. Любіть Україну. Любіть Українське. Пишіть по Українськи і фотографуйтесь на фоні Українському. А ще прочитайте і запамятайте історію України.
Ага до Укр Показати IP 3 Липня 2015 11:11
Точно, а то вийшла якась реклама сайту I.UA
лучанин до Укр Показати IP 3 Липня 2015 14:45
а самому слабо зробити? лиш би покритикувати,не роблячи нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus