USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

У Мелітополі помер боєць з Луцька

26 Лютого 2017 16:27
Від інфаркту у Мелітополі помер 44-річний сержант ЗСУ Васін Олександр Костянтинович - уродженець Луцька, випускник НВК №9.

Про це у Фейсбук написав перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Поховали лучанина з військовими почестями на Алеї Героїв у Мелітополі (Запорізька область) 23 лютого 2017 року.

Як повідомив Олександр Пирожик, цю звістку привіз до Луцька з Мелітополя батько загиблого бійця, лучанин Костянтин Васін - Почесний донор України, член НСЖУ, депутат Луцької міської ради двох демократичних скликань.

«Обидва його сини, Саша та Костя, пройшли пекло війни з Росією. Десантник Костя більше розповідав про війну, мотопіх Саша - більше відмовчувався. Батько досі до кінця не уявляв, крізь яке пекло довелося пройти його старшому сину...

Старший сержант ЗСУ Олександр Васін служив у 23-му Окремому мотопіхотному батальйоні «Хортиця» в одній із найгарячіших точок війни - під Широкіним за Маріуполем. На його очах гинули українські морпіхи, сапери, снайпери... Він, кулеметник ДШК, заступник командира взводу, знищив не одного агресора-окупанта, сам зазнавав поранень. Тут же, під Широкіним, пережив перший інфаркт. Пережив на ногах, у строю, як справжній Воїн...», - йдеться у повідомленні.
Згодом бійця відправили до Мелітополя, де нині мешкає його матір, на лікування та реабілітацію. 1 березня він мав повернутися у стрій. Але не встиг.

"Серце більше не витримало - повторний інфаркт, за словами судмедексперта, буквально розірвав його серце на шматки", - додав Олександр Пирожик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 28 Лютого 2017 10:46
Слава і вічна пам'ять спочилому!Щирі співчуття рідним і близьким.
Лена Показати IP 28 Лютого 2017 16:38
Вічня пам'ять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus