USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Донбасі бойовики знову обстріляли мирних

20 Серпня 2014 16:09
Терористи обстріляли житлові райони та промислові об'єкти у Макіївці Донецької області, є жертви серед мирного населення, - інформує Українська правда.

Про це повідомив на брифінгу речник РНБО Андрій Лисенко.

"У селі Нижня Кринка Макіївської міськради внаслідок бойових дій знеструмлено шахту "Ясинівка-Глибока", що призвело до її затоплення.

Також у Макіївці бойовики терористичного угрупування "ДНР" викопали траншеї прямо посеред житлового кварталу. Водночас місцеві мешканці виступили проти того, щоб бойовики використовували їх місто як поле бою.

Зі слів Лисенка, бойовики продовжують обстрілювали і селище Оленівка.

З установок "Град", переданих з Росії, бойовики зробили 8 залпів по селищу Оленівка Донецької області. Вибухами зруйновано кілька будинків і господарських споруд.

У Шахтарську терористи замінували периметр шахти "Вікторія", у Ясинуватій - об'їзну дорогу, по якій можливий виїзд у напрямку Червоногвардійського району.

Після обстрілу терористів пошкоджено газопровід низького тиску на території села Чорнухине Перевальського району, вежу базових станцій операторів мобільного зв'язку "Київстар" та "МТС" в Краснодонському районі, одну з ліній електропередач Луганської ТЕС у місті Щастя та споруди на території підприємства "Антрацитвуглеремонт".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Павло Показати IP 20 Серпня 2014 16:29
Сволота, коли ж вони вже доконають, ті терористи з сеператистами. А Путлєр відповість за все, прийде час!
Дончанин до Павло Показати IP 20 Серпня 2014 17:46
Не раньше, чем тогда, когда ты будешь понимать то, что тебе вешают лапшу на уши.
лучанин до Дончанин Показати IP 20 Серпня 2014 18:29
коментар було видалено
гість Показати IP 21 Серпня 2014 00:00
Дончанин, і ти теж за все відповіси, Господь один над нами.. Слава Україні!
Яся Показати IP 21 Серпня 2014 00:04
Ти би Дончанине, мовчав тихенько в тряпочку. За тебе хлопці життям платять, щоб ти тут міг свої пости закидати. Вже рішки підтошює від твого путіністського налаштування. От скажи, скільки тобі за це платять?
гість Показати IP 21 Серпня 2014 00:19
до Аноніма, Уггумс, так і єсть. Ти знов прийшов сюди щоб пос**ти? Ми бдімо, щоб путєнські викидні тут з"являлися якнайменше. А, самі потім зникнете як ХАЗЯЇНПУТЄН здохне
Одессит Показати IP 21 Серпня 2014 00:27
Одесса за Украину! И Одессе глубоко на...рать на планы гитлропутена. ПТНПНХ, пусть тока сунется, отведает "конфеток" неожиданных. А всем рашистким тролям советую собрать чемоданы. Серьезно. Мои братья украинцы и сестры помогут проводить вас в путь. Для многих из вас это будет последний путь. Слава Украине! Героям слава!
Яся до Одессит Показати IP 21 Серпня 2014 00:30
Героям слава, Одесите! Тримайся, Україна єдина, правда є тимчасові неприємності із вис**ером радянського союзу. Але ми із цим справимось.
саня Показати IP 21 Серпня 2014 00:32
Дякую Одесит. З такою підтримкою і пропутінські тролІ тухнуть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus