USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат Кіндер, який напідпитку скоїв ДТП, може обійтися штрафом, - ЗМІ

25 Березня 2015 17:14
ДТП, яку у Ковельському районі скоїв депутат Ковельради від фракції ВО «Батьківщина», рідний брат міського голови Геннадій Кіндер, може обійтися винуватцю штрафом. Про це інформує Ковель ком.

Про це розповів працівник управління ДАІ Волині Сергій Никитюк.

Нагадаємо, 15-го березня на мосту у Ковелі не розминулися дві автівки, а саме: «Жигуль» та «Нива». «Нивою» керував депутат Ковельради, який був у станні сильного алкогольного сп'яніння. Рівень алкоголю в крові становив 2,08 проміле, що характеризується так: «Втрата здатності до розуміння, ослаблення до відчуттів, ймовірність втрати свідомості, тяжке порушення моторики, втрата свідомості, втрата пам'яті».

З відповіді Никитюка стало зрозуміло – відповідальність для депутата може бути смішною: «Минулого року я проаналізував винесені рішення суду. Зі ста відсотків: 14% - позбавлення прав, 9% - адмінарешт. Решта 77% - це штраф. 1% скасовується, бо закривається за відсутністю складу правопорушення», - таку статистику навів даівець на запитання щодо аварії за участю брата Ковельського міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Майдан відбувся Показати IP 25 Березня 2015 17:30
Що змінилось? На прикладі ДТП за участю депутата від "Батьківщини" Геннадія Кіндера не змінилось ніц. Брат ковельського мера розсікає нічним містом в п'яному угарі, несучи пряму загрозу життю людей. Те. що він не вбив іншого водія чиста випадковість. І яка відповідальність? Пам'ятаєте, як нам перед виборами казали про неї: тільки політична відповідальність партії за вчинки своїх членів виведе Україну з хаосу корупції і беззаконня? І що? Де відповідальність "Батьківщини"? Де відповідальність мера Кіндера за свого брата-депутата, де? Немає. Тисячі майданівців-волинян, ковельчан стояли за те, аби Кіндери творили беззаконня? Мабуть, так. Бо реакції, справжньої і принципової, немає. Прикро.
НОНА Показати IP 25 Березня 2015 17:41
Ступінь відповідальності повинен визначати суд і перед законом повинні бути всі рівні. Тоді буде порядок. Таке враження, що один тільки Кіндер гасає містом пяний. Ви подивіться, що робиться в місті вночі - це жах. А Кіндер попав на " заказ" і з цього робити трагедію не варто. Слава Богу всі живі.
НУНО до НОНА Показати IP 25 Березня 2015 18:20
Ступінь відповідальності має визначати Совість. Жоден суд її не замінить. Поки-що, наяків на Совість у Кіндерів не проглядається. На відео суцільні матюки. Невже "заказ" Кіндера полягав в тому, що він напився? Хтозна, чи по Ковелю гасає багато п'яних, але Кіндер - депутат з "Батьківщини" - єдиний!!! І жах від його п'яної їзди теж унікальний.
сміх і гріх Показати IP 25 Березня 2015 19:06
Батьківщина рулить-)))))
долучаюся до сміх і гріх Показати IP 25 Березня 2015 21:24
Вона - себто Батьківщина - не тільки рулить , а ще й земельку добряче дерибанить.
Наталія Показати IP 25 Березня 2015 19:27
а ви що очікували чогось іншого...
Сільмаш Показати IP 25 Березня 2015 21:32
Брати Кіндери - то відомі корупціонери та шахраї. Безкарність зіграла з ними поганий жарт. Гєна думав, що все одно порішають з ДАЇ, але тут на нещастя з"явилися журналісти з камерою і зафільмували свинячий стан Кіндера. Ото то депутати!!! "Батьківщина" з такими обранцями по Ковельщині набере хіба 0.1% на виборах!!!
Ковельчанин до Сільмаш Показати IP 26 Березня 2015 07:45
Ти не знаєш менталітету ковельчан. Кіндерята повісять рекламку х юльою і відсотків 20 ковельчан знову за них проголосують
Це злочинці безкарні Показати IP 25 Березня 2015 21:47
Брати- акробати, Кіндери та Пустовати . Це ж "кращі з кращих" депутати партії " Батьківщина" Юлії Тимошенко. Специ по хабарах і п'янках.
Льопа Показати IP 25 Березня 2015 22:33
Кошаруки-батько і син-то відомі корупціонери і шахраї.Ото тандем!Компромату і на них вистачає.А синок за кар"єрою світу білого не бачить і думає,що ковельчани забули що він собою являє.
ги-ги до Льопа Показати IP 25 Березня 2015 23:09
О, от і кіндерята одписалися!!! Тільки до чого тут Кошарук? Мабуть це він обпромінив секретними промінями Гєну Кіндера, примусив його нажертися в стєльку та влетіти в якусь машину? Жалюгідна спроба кіндерят перевести стрілки!!!
Льопа Показати IP 26 Березня 2015 08:23
Аудіоверсія "Посівальники з Ковельської мерії" http://video.yandex.ru/users/volynyaka/view/2/?ncrnd=3166

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus