USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Частину луцького «базарчика» можуть перенести?

17 Грудня 2014 18:36
Депутати міськради проголосували за продовження терміну оренди землі підприємцю Загородній Н.О. для обслуговування торгових рядів, що на бульварі Дружби народів, 2.

Про це стало відомо сьогодні, 17 грудня, під час засідання постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Луцької міськради.

Як зазначив депутат міськради Євген Ткачук, на території виборчого округу і знаходяться торгові ряди, підприємцю слід привести територію в більш естетичний вигляд. Зазначимо, що претензій з боку архітекторів, як це було з ринком на Конякіна, облаштування торгових рядів не викликало.

Разом з тим, депутат зауважив, що ринок вже збирались перенести, проте екс-голова Волинського окружного адміністративного суду Марія Александрова, яка мешкає поруч з ринком, це рішення скасувала.
У зв’язку з цим Ткачук запропонував частково перенести «базарчик» на оптовий ринок, який знаходиться на вулиці Боженка.

Підприємець Загородня просила продовжити термін оренди на 10 років, проте члени профільної комісії міськради вже двічі поспіль продовжують дію угоди лише на рік. Вочевидь, вирішили «не зраджувати традиціям» і цього разу, підтримавши проект рішення про оренду землі терміном на 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ха Показати IP 17 Грудня 2014 23:08
А що це за базарчик робиться в центрі міста? Хто отримує за це хабар? Скільки отримує міська казна за такий бедлан під Новий рік?
аХ до Ха Показати IP 10 Листопада 2015 20:43
Тобі краще відомо кому ти служиш той і отримує ще й тобі обїдки перепадають
Хабарникам Показати IP 18 Грудня 2014 00:27
Розвели в районі ср*ч.. і кожного року беруть хабарі.. за те щоб ринок не переносити і щоб той срач далі процвітав.. Чорт знає що.. а починалося все в 90-х із двол критих лавок для селян, що привозили городину в місто на продаж.. а тепер пройти не можна. Дай на 10 років.. то там торговий центр буде.. Розігнати всіхнах.. В європі всі блошині ринки позамвстом.. І наші ринки повисовувати замежі.. нема чого в місті антісанітарію розводити.. Весь той товар в супермаркетах продається.. а не на землі як на циз гівнориночках.. Ще б Старий ринок закрили.. ато зас*али стару частину міста.. Ні пройти ні проїхати.. один сморід..
Катя Показати IP 18 Грудня 2014 10:03
Яко молода мама, котра мешкає біля того базарчика скажу: до певної міри він треба. Сама там купляю фрукти, солодощі тощо. Щодо того що це все є в супермаркетах, то номінально так,але в тому ж "Салюті" фрукти такі гнилі і непривабливі, що їсти їх не хочеться, про "Колібріс" та його санітарію з горобцями я вже мовчу. Памперси теж дешевші на базарі, ніж в магазині. Ну а їхати за цим щастям у місто чи пертись на оптовий на Боженка не завжди виходить з малесенькою дитиною. Ну але я згодна з тим, що базарчик треба привести до ладу. Візком мені через нього їхати,все одно, що на Говерлу підійматись. Кругом ями, застелені якісь дошки, візок постійно десь застряє. Якби це було у вигляді кількох магазинчиків з якісним проїздом, думаю ніхто би не був проти.
до депутата Ткачука Показати IP 18 Грудня 2014 11:19
Найпривабливішим місцем цього "ринку" є кінець ряду під навісом, де "воссідають" 2-3 "дами"-перед ними лежить кілька головок часнику, пару бур"ячків або ще щось. Це - ширма.Найцікавіше в клітчатих (є інші варіанти) торбах.Наливають всім бажаючим - звичайно треба пройти "фейсконтроль". Робочий день в них ненормований - благо СКФ(ДПЗ) працює цілодобово.Конкуренцію місцевим генделикам не складають - в кожного свої "клієнти". Шановному депутату варто навести там порядок. А сам "базарчик" має право на існування , кожному своє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus